ye-logo.v1.2

Перегони повзунів, розмальовані животики: у Хмельницькому відбудеться «Фемелі Фест»

Культура 2675
Хмельничан запрошують в п
Хмельничан запрошують в п'ятницю на свято. Фото: ілюстративне з архіву

Фестиваль присвячений тижню грудного вигодовування.

У п’ятницю, 2 серпня, Хмельницький вчергове долучиться до міжнародної акції «Тиждень підтримки грудного вигодовування». В обласному центрі захід пройде під назвою «Фемелі фест» й відбудеться у сквері імені Тараса Шевченка. За словами його організаторки Олени Голяк, цього року вони запланували чимало цікавинок.

«Як зазвичай, буде флешмоб грудного вигодовування. Протягом однієї хвилини хмельничанки одночасно годуватимуть своїх малюків. Відбудуться всім улюблені перегони повзунів, - говорить Олена. - Цього року вперше організовуємо конкурс на креативний візочок. Мами будуть декорувати візочки. Організуємо чимало майстер-класів від багатьох майстрів Хмельницького. Діятиме психологічний майданчик для матусь».

Гостям свята проведуть майстер-класи із декупажу, плетіння, з гочарної справи, розпису хною та інші. Для малечі працюватиме хімічна лабораторія. Пройдуть змагання із м’ячем «Маленькі чемпіони» у двох вікових категоріях (3-5 років та 5-7 років). Малюки також матимуть змогу проявити свої таланти у конкурсі «Артист – початківець». Переможців обиратимуть глядачі під оплески. Запланований мінімарафон для вагітних «Качині перегони».

«Родзинка свята – нагородження «Вагітної року», яку хмельничан обирали шляхом голосування у соцмережах. Також нагороджуватимемо переможницю номінації «Животик року», яку визначимо безпосередньо на святі. Триватиме також безпрограшна благодійна лотерея», - додає організаторка.

«Фемелі фест» відбудеться 2 серпня, у сквері імені Тараса Шевченка. Початок о 16-ій годині.

На деякі конкурси бажано зареєструватися попередньо, зазначають організатори: перегони повзунів (реєстрація тут), креативний візочок (реєстрація тут), перегони вагітних (реєстрація тут) та конкурс «Маленькі чемпіони» (за телефоном 067 196 2989).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую