ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкрили виставку робіт грузинської фотографині

Культура 2063
Виставка фотографій «The Best» Нати Звіададзе є першою персональною виставкою фотохудожниці
Виставка фотографій «The Best» Нати Звіададзе є першою персональною виставкою фотохудожниці. Фото: автора

Роботи, схожі на картини, демонструватимуть впродовж кількох тижнів.

Сьогодні, 1 серпня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин Нати Звіададзе «The Best». Грузинська мисткиня займається фотографією лише чотири роки, але не дивлячись на короткий шлях у цій сфері, вільно себе почуває як у жанрі натюрморту, та і в портретній, і в пейзажній зйомках.

Як розповів куратор фотопроекту Андрій Чекановський, презентовані фотографії цікаві тим, що авторка звертає увагу на такі повсякденні деталі, які ми зазвичай не помічаємо.

«Роботи Нати особливі своєю багатогранністю. Ми звернули увагу, що вона цікаво працює в різних жанрах. Вона до кожної теми підходить з певним стилістичним навантаженням. Крім того, звертається до різних тем. Це можуть бути символічні історії, може бути повсякденне життя. Нас зацікавила ця легкість переходу від одного напрямку фотографії до іншого», - зазначив куратор проекту.

Виставку Нати Звіададзе «The Best» вже виставляли у Києві, тепер у Хмельницькому. До колекції увійшло 50 різножанрових фотографій, поділених на кілька тематичних серій. В експозиції фотографиня демонструє весь діапазон своїх робіт: від фотографії мандрівної, до натюрмортів, пейзажів гірської Грузії та символічних портретів. Особливо вражають портрети, вони присвячені людям похилого віку. Споглядаючи на світлини, можна прочитати цілу історія життя в одній фотографії.

Виставка триватиме до 20 серпня у музеї-студії фотомистецтва. В останній день експозиції ж дня до міста приїде авторка світлин Ната Звіададзе. О 17 -ій годині усіх охочих хмельничан запрошують на зустріч з фотографинею.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую