ye-logo.v1.2

Олімпійська чемпіонка з Хмельницького заспівала на «Х-факторі»

Культура 6335
Хмельничанці не вдалося пройти далі у проєкт
Хмельничанці не вдалося пройти далі у проєкт. Фото: YouTube

За місце у вокальному проєкті змагалася Ірина Мерлені.

Нещодавно в Україні стартував десятий сезон популярного вокального шоу «Х-фактор». Під час другого випуску проєкту, який транслювався на каналі «СТБ», виступила відома спортсменка з Хмельницького, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені. Перед своїм виступом жінка заявила, що їй завжди подобалось співати і тепер вона вирішила спробувати свої сили на сцені «Х-фактору».

«Я рада, що всі мої мрії в спорті здійснилися, але я завжди любила музику. На змагання я завжди з собою брала плеєр. Перед схваткою у вуха вставляла навушники, щоб себе налаштувати і впевнено боротися, - розповіла Ірина Мерлені. - Я сумнівалася, чи йти мені на «Х-фактор», чи не йти. Я ж розуміла, що перемогти буде складно. Адже люди все життя співають, професійно цим займаються. Але знаючи себе, буду дивитися черговий сезон проєкту і думати, що могла б спробувати. І потім все життя жалкувати, що не спробувала».

Хмельничанка заспівала перед суддями ліричну пісню Мадонни - «You’ll see». Однак виступ Ірини Мерлені журі не оцінили.

«Я тебе дуже поважаю, але сьогоднішній виступ не вражає. Ти сама виражаєш більше, ніж твій виступ. Я тобі скажу «так». Але далі любителі Мадонни, боюся, що в них інша думка», - сказав Ігор Кондратюк.

Ще один суддя, італійський співак Алекссандро Сафіна заявив, що виступ Ірини був на недостатньому рівні. «Я знаю, як буває страшно стояти на сцені. Тому, коли співали ви, я відчув увесь ваш страх. Ви намагалися співати ніжно і проникливо, але як для олімпійської чемпіонки – це недостатній рівень. Треба краще», - прокоментував він.

Настя Каменських теж не була вражена вокальним талантом хмельничанки. «Я впевнена, якщо я захочу займатися вільною боротьбою і звернуся до тебе, ти сто відсотків скажеш мені правду. Оскільки ти стоїш на сцені, я теж перед тобою буду чесна. З величезною повагою, але сьогодні, як співачці на сцені «Х-фактору», я кажу тобі «ні», - звернулася співачка.

У підсумку Ірина Мерлені отримали три «ні» і одне «так» від членів журі та не пройшла у наступний етап проєкту.

Нагадаємо, минулого року хмельничанка вже спробувала свої сили в іншому вокальному проєкті «Голос країни».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую