ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкрили виставку новорічної атрибутики (ФОТО)

Культура 3694
Хмельничанам презентували "Зимову казку"
Хмельничанам презентували "Зимову казку". Фото: автора

Майже три сотні святкових експонатів презентували хмельничанам.

Сьогодні, 20 грудня, у Хмельницькому відбулося відкриття традиційної виставки «Різдвяна феєрія». У виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва показали казкові експонати, зроблені руками юних хмельничан. Авторами виставки стали учасники міського конкурсу української народної іграшки та різдвяно-новорічної атрибутики.

Як розповіла директорка дитячої музичної школи №3 Лілія Головишина, на конкурс було подано 267 робіт. Всі вони презентовані на виставці. За результатами оцінювання журі, авторів кращих творів відзначили дипломами та подарунками.

«Ця виставка в нас проходить вже не один рік. У конкурсі брали участь п’ять мистецьких шкіл Хмельницького та школа іконопису Нікош. Долучилися діти, віком від шести до 16 років. Номінацій було три: новорічно-різдвяна іграшка; картина, аплікація та витинанка і сюжетна композиція, - говорить вона. – В останній номінації діти представляли і героїв народних казок, і фантастичних звірів. Ми їх не обмежували. Все залежало від їх уяви».

Експозицію цього року назвали «Час новорічної казки». На виставці можна побачити презентовані українські ляльки, різних чарівних істот, новорічних героїв, сюжети закордонних казок та композиції зимової тематики.

Переглянути новорічно-різдвяні експонати ручної роботи можна до 8 січня у виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 67). Вхід вільний.

Нагадаємо, оригінальні ялинкові прикраси з приватної колекції нещодавно показали хмельничанам. В експозиції представили більше сотні новорічних іграшок.

Експонати на виставці різноманітні.
На відкриття виставки завітало чимало хмельничан.
Кращі роботи відзначили нагородами.
За підсумками журі, у трьох номінаціях у різних вікових категоріях перемогли майже три десятка конкурсантів.
На виставці облаштували тематичну фотозону.
Роботи різної складності представили у виставковій залі.
... і з різних матеріалів.
Картини святкової тематики теж виготовили школярі.
Кращих нагородили.
Всього майже триста учнів долучилися до конкурсу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую