ye-logo.v1.2

Послаблення карантину: обласний театр готовий приймати глядачів

Культура 1347
Першою глядачі можуть переглянути комедію "Приборкання норовливої"
Першою глядачі можуть переглянути комедію "Приборкання норовливої". Фото: Сергія Аніськова

Театрали повертаються до звичного режиму роботи.

В України знову послабили карантинні заходи. Цього разу дозволили відновити роботу театрів та розпочати показ вистав із глядачами в залі. Як розповідає керівниця літературно-драматичної частини Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького Марина Бортник-Гулевата, готується приймати глядачів і обласний театр.

«З 10 червня стартував черговий етап зняття карантинних обмежень. Тепер театр може показувати вистави для глядачів у залі, однак це все має відбуватись із дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог. Згідно із ними, всі глядача мають приходити у масках, квитки в залі будемо продавати у шаховому порядку, адже є обмеження розташовувати не більше 1 людини на 5 квадратних метрів», - зазначає Марина Бортник-Гулевата.

Додає, що звісно, потрібно враховувати і людський фактор, коли люди будуть приходити, наприклад, парами і пересідатимуть ближче одне до одного. У таких випадках рішення прийматимуться ситуативно.

«У неділю в театрі відбудеться перша вистава після карантину із глядачами в залі. Вона має назву «Приборкання норовливої». Далі будемо бачити, як зробити так, аби нововведення були зручними для усіх», - каже керівниця літературно-драматичної частини.

Хмельничан запрошують на першу післякарантинну виставу — комедію за п’єсою Вільяма Шекспіра «Приборкання норовливої», яку покажуть 14 червня о 18.00 годині. Квитки можна придбати у касі театру або на karabas.com. Вартість квитків не змінилась — від 60 до 100 гривень.

Репертуар на червень:

17 червня – романтична комедія «Одруження по-англійськи»
18 червня – комедія «Фараони»
21 червня – трагікомедія «Тев'є Тевель»
25 червня – прем’єра хореографічної вистави (за мотивами казки «Спляча красуня») «Чаклунка»
Квитки, придбані до початку карантину – дійсні. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую