ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на перегляд кіно під відкритим небом

Культура 3451
У хмельницькому парку покажуть фільм "Позивний "Бандерас"
У хмельницькому парку покажуть фільм "Позивний "Бандерас". Фото: з архіву

Фільм покажуть у Молодіжному парку.

Завтра, 27 червня, у Хмельницькому відбудеться кіно просто неба. Кіноперегляд влаштують у Молодіжному парку, поблизу міського пляжу. На подію запрошують усіх охочих.

«На радість кіноманам продовжує роботу «Кінопарк». Він буде працювати все літо прямісінько в Молодіжному парку (міський пляж). Цього разу на вас чекає фільм «Позивний «Бандерас», - йдеться на сторінці кінотеатру імені Тараса Шевченка у фейсбуці. - Той випадок, коли зануритися в світ кіно можна майже в центрі міста, та ще й з краєвидом на мальовничий парк та річку. Крім самого показу, організатори пропонують смачний поп-корн, фуд-корти та інше». 

Безкоштовний кіноперегляд відбудеться 27 червня, о 21:00.

Про фільм: «Позивний «Бандерас» - український військовий детективний фільм. Сценарій стрічки має в основі щоденники нацгвардійця Сергія Башкова з позивним «Індіанець» та розповіді воїнів АТО. Стрічка вийшла в широкий український прокат у жовтні 2018 року. За сюжетом, восени 2014 року в зоні АТО група розвідників на чолі з досвідченим капітаном Антоном Саєнком (позивний «Бандерас») намагається запобігти диверсії та знешкодити російського підривника Ходока. Завдання ускладнюється тим, що події відбуваються біля рідного села Бандераса.

Вперше цього літа кіно під відкритим небом в Молодіжному парку організували два тижні тому. Того разу хмельничани мали змогу переглянути українсько-американський художній фільм «Захар Беркут». Чимало жителів міста вирішили відвідати захід, однак через грозу повноцінний кіноперегляд стрічки тоді не відбувся.

Минулого разу перегляд фільму просто неба перервався через грозу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую