FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
4 Травня, 2024

Містяни можуть взяти участь у фотоконкурсі «Хмельницький крізь об'єктив»

Роботи, представлені на фотоконкурс, не редагуються та не рецензуються. Роботи, що не відповідають умовам конкурсу, не розглядаються. Фото: ілюстративне з архіву

На конкурс можна подати до десяти фотографій.

Незабаром стартує прийом робіт на традиційний фотоконкурс «Хмельницький крізь об’єктив», присвячений Дню міста Хмельницького. Як повідомляють у пресслужбі міської ради, участь у конкурсі можуть брати як професійні фотографи, так і аматори, незалежно від місця проживання та віку.

«Термін подачі робіт з 1 серпня по 14 вересня цього року, - зазначають у міськраді. - Учасник фотоконкурсу може подати не більше 5 фотографій у вигляді електронних файлів в кожній номінації, всього не більше 10 фотографій».

Світлини подаються в електронній формі на електронну адресу: misto-hm@ukr.net з поміткою «На фотоконкурс». До фотографій в електронному вигляді додається лист-заявка.

Організатори пропонують учасникам наступні номінації: «Хмельницький репортер», «Ми – єдина Україна», «Приз міського голови та «Приз глядацьких симпатій». Для дітей віком до 17 років буде окрема номінація «Мій Хмельницький».

«Журі визначає переможців в номінації «Приз міського голови» – найвища нагорода фотоконкурсу: один - серед дорослих номінацій («Хмельницький фоторепортер», «Ми - єдина Україна») та один - учасник дитячої номінації. Переможці отримують Дипломи та подарунки, - пояснюють організатори. - 24 вересня на відкритті виставки - конкурсу фотографій буде оголошено та нагороджено переможців фотоконкурсу в кожній номінації».

Під час виставки, що триватиме з 24 вересня до 12 жовтня, відвідувачі визначать переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій».