ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 11-13 вересня

Культура 1831
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Карантин триває, тож культурне дозвілля хмельничан не надто насичене подіями. Однак для поціновувачів театрального мистецтва все ж відбудеться кілька яскравих вистав найближчими днями. Спектаклі підготували у кількох театрах для дорослих і малих.

Також не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Тетяни Яблонської "ВІКНО" (пастель 2000-2005). Виставка "Всі відтінки: Жовтий" триває в музейній галереї "КвARTира". У ТРЦ "MONTBLANC" запрошують на виставку живих тропічних метеликів. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку фотографій «Краще з фондів» . У виставковій залі дитячої школи образотвочого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють "Світлоритми живопису" Петра Лебединця. Виставка "Всесвіт СУПЕРГЕРОЇВ та Minecraft” діє у торгово-промисловій палаті.

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (11 вересня)

Романтична комедія «Одруження по-англійськи»

Хмельницький театр імені М. Старицького запрошує на романтичну комедію про чудне одруження «Одруження по-англійськи» за твором Бернарда Шоу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Субота (12 вересня)

 

Фото: dyven.org

Дитяча вистава «Лисичка, Котик та Півник»

Це казка про те, як Півник не слухався свого друга Котика, відчиняв двері хитрій Лисичці, і та його викрадала. На щастя, Котик виявлявся поруч і рятував свого друга, а врешті решт – вигадав, як провчити хитрунку.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Арт терапевтичний тренінг "Від Попелюшки до Королеви"

Наявність самоцінності та впевненості у собі визначає якість життя та можливість будувати здорові повноцінні стосунки та самореалізовуватися. Відчуття цінності себе як Жінки визначає те, якими будуть стосунки з чоловіками, наскільки оточуючі будуть цінувати та рахуватися з вами, і , по суті, здатність насолоджуватися своєю жіночністю та тим, що ви - Жінка! На арт терапевтичному тренінгу ви зможете попрацювати над власною самоцінністю, зрозуміти як по-справжньому почати любити себе та як відкрити свою власну внутрішню Королеву.

Коли: 12:00
Де: Гагаріна,5
Вартість: 750 грн (у день проведення тренінгу - 1050 грн)

Неділя (13 вересня)

 

Фото: з архіву

Вистава "Приборкання норовливої"

Театр гостинно запрошує на перегляд комедії за п'єсою В. Шекспіра. Цю виставу називають «грою італійських масок комедії дель арте», «бенкетом акторської розкутості та шарму». Тут, що не роль – то бенефіс.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Дитяча вистава «Карлик Ніс»

Казка «Карлик Ніс» є одним з найвідоміших творів німецького письменника Вільгельма Гауфа. Її суть у тому, що краса душі завжди важливіша зовнішньої привабливості. І про це малечі покажуть лялькову виставу.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Дитяча казка «Дюймовочка та метелик»

Яскрава, добра, позитивна, розумна, казка, яку зможуть побачити наймолодші Хмельничани.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 50-100 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую