ye-logo.v1.2

В Меджибізькій громаді відбудеться фестиваль на гастрономічну тематику

Культура 2293
На фестиваль колективи мають представити відео з піснею про страву, можливо, популярну в регіоні
На фестиваль колективи мають представити відео з піснею про страву, можливо, популярну в регіоні. Фото: medzhybizka-gromada.gov.ua

Запрошують колективи з усієї України.

У селі Головчинці Меджибізької об’єднаної територіальної громади відбудеться ІІ щорічний фестиваль української пісні «Об’єднала любов нас до пісні». Цьогоріч його проведуть в онлайн-форматі, тож запрошують до участі колективи не лише з громади чи області, а й з усієї України.

«Торік такий фестиваль провели. До участі були запрошені колективи нашої громади. Однак, цього річ вирішили вийти за рамки ОТГ і запросити на фестиваль й інші творчі гурти з різноманітних населених пунктів та регіонів. Через карантин, фестиваль перенесли в онлайн-формат», - розповідає Сергій Щур, головний спеціаліст Меджибізької селищної ради.

Тематика цьогорічного фестивалю – гастрономічна. До участі запрошуються усіх бажаючих: колективи клубних закладів, творчі спілки, музичні гурти та всіх, чия творчість культивує українські народні традиції.

«На фестиваль колективи мають представити відео з піснею про страву, можливо, популярну в регіоні. Словом, після має бути з гастрономічним нахилом. Приємно, що колективи з інших регіонів вже долучаються до фестивалю. Наразі маємо декілька запропонованих відео, зокрема, з міста Полонне та з Дніпропетровської області», - розповідає Сергій Щур.

Для того, щоб прийняти участь у фестивалі, необхідно до 14 вересня подати організаторам попередню реєстраційну заявку на електронну адресу [email protected] (детальніше дізнавайтеся на сайті Меджибізької ОТГ) та до 21 вересня надіслати відео з піснею.

«Усі відеороботи ми будемо публікувати на сторінці Головчинецького сільського клубу у Фейсбуці. Переможців оголосимо 14 жовтня. Змагатимуться колективи у декількох номінаціях. Зокрема, найкращий вокал, оригінальне відео… Головного переможця обере конкурсна комісія. Також буде номінація глядацьких симпатій, за яких голосуватимуть користувачі фейсбуку та глядачі», - пояснює Сергій Щур.

Планують, що такий фестиваль буде щорічним і щоразу на іншу тематику.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую