ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 9-11 жовтня

Культура 1567
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: з архіву

Програма заходів.

Сьогодні містян запрошують відвідати театральну виставу для дорослих від артистів зі столиці, а вже завтра у місті виступить гурт "Бумбокс". Кілька пізнавальних зустрічей запланували цими днями у місті - розповідатимуть про сучасні реалії ІТ і програмування для "чайників". А в останній день тижня у філармонії виступить симфонічний оркестр.

А ще не забувайте про мистецькі виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Михайла Намистюка "Пейзажна колекція", персональну виставку Євгена Клименка "Дух часу. Метро". У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин "Хмельницький крізь об'єктив".

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (9 жовтня)

Вистава "Попередні ласки"

Театр «Чорний Квадрат» запрошує на комедійну виставу для дорослих - Попередні ласки.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 190-430 грн

Субота (10 жовтня)

Фото: hitfm.ua

Концерт гурту "Бумбокс"

Гурт "Бумбокс" більше 15-ти років тішить своїх прихильників потужними піснями. За цей час музиканти стали ще глибше і майстерніше, а енергетика пісень ще більше зросла. Чого варті лише перші три пісні з нового альбому, які вже потрапили у ротацію: «Твій на 100%», «Безодня» і «Таємний код: Рубікон». А що ж буде далі? Далі буде ще крутіше! Переконайтеся у цьому під час концерту.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість: 310-690 грн

Захід "Програмування для чайника. З чого почати, щоб не закипіти?"

Захід буде корисний всім тим, хто: соромиться своїх нульових знань вважає, що програмістом може стати тільки визнаний геній математикиупевнений, що в нього вже точно нічого не вийде, тому і намагатися не варто. За 1 годину ми переконаємо, що ти змошеш стати програмістом.

Коли: 14:00
Де: Комп'ютерна Академія "IT Step", вул. Подільська, 93

Відкрита бесіда "Реалії ІТ у Хмельницькому"

Про що говоритимемо: перспективи IT професії у 2021 році та власної справи; чому навчання з ІТ-спеціальностей так багато, а нормальних спеціалістів не знайдеш; де знайти клієнтів в умовах конкуренції; як потрапити у ІТ компанію та які для цього необхідно докласти зусилля. Відповіді на ці питання вже мають представники компаній.

Коли: 13:00
Де: Хмельницький Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Неділя (11 жовтня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Академічний симфонічний оркестр

Запрошують усіх бажаючих на академічний симфонічний оркестр. Диригент - Сергій Леонов. Соліст - Тарас Малик (флейта). У програмі : В.А. Моцарт Концерт, Л. Бетховен.

Коли: 14:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую