ye-logo.v1.2

Відома подолянка Надія Мейхер потрапила у півфінал «Танців з зірками»

Культура 3157
Артистка вп
Артистка вп'яте потрапила у «зону ризику». Фото: скрін з відео

Артистка опинилася у трійці кращих учасників проєкту.

Вчора, 15 листопада, у прямому ефірі відбувся чвертьфінал шоу «Танці з зірками». Серед учасників, які змагалися за місце у півфіналі проєкту, артистка родом з Волочиського району, колишня учасниця гурту «ВіаГра» Надія Мейхер. Цього вечора знаменитості виконали по три танці – один разом із своїм партнером, інший у тріо разом суддею і «танець за життя».

Надія Мейхер цього разу на паркеті з’явилася у незвичному амплуа. Перед своїм виступом артистка заявила, що дуже полюбила проєкт, тож страшно, що це може бути остання неділя, коли вона танцюватиме. Під хіт «Мадонни» разом із Кирилом Васюком вона вперше станцювала «хіп-хоп». Однак члени журі висловили зауваження до виконання постановки.

«Якщо говорити про хіп-хоп, то стилю і техніки хотілося побачити трохи більше. Це непогано, але від вашої пари, пара яка претендує на перемогу, я очікував більшого», - заявив Влад Яма.

Наступним танцем, який виконала співачка, стала самба з Кирилом Васюком і 90-річним членом журі Григорієм Чапкісом.

А під час «танцю за життя» пара станцювала «чач а ча», наперед не знаючи ні стилю, ні музики.

У сумі оцінювання за три номери Надія Мейхер посіла третє місце у турнірній таблиці, найменше балів отримали Сергій Мельник і Аделіна Делі. Бали після голосування глядачів розподілилися аналогічним чином. Тож проєкт за крок до півфіналу покинули Сергій та Аделіна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую