ye-logo.v1.2

Хмельничани можуть взяти участь у фотоконкурсі «Різдвяний Хмельницький»

Культура 1893
Долучитися можуть як професійні фотографи, так і аматори
Долучитися можуть як професійні фотографи, так і аматори. Фото: ілюстративне з архіву

Конкурс у місті проводиться втретє.

Цьогорічна концепція фотоконкурсу – святкування новорічно-різдвяного періоду у родинному колі. Світлини, надіслані на конкурс, мають відображати не лише святкову атмосферу та новорічну красу міста, а й ілюструвати культуру українського народу, сімейні традиції святкування Різдва та випромінювати затишок і тепло.

Як повідомляють у пресслужбі Хмельницької міської ради, фотоконкурс передбачає тематичні номінації:

- Різдвяний Хмельницький (найкраще фото, яке передає святковий настрій, новорічну красу міста, традиції святкування);
- Різдвяна казка очима дитини (дитяча номінація, учасники — діти віком до 17 років; найкраще фото, яке передає святковий настрій, новорічну красу міста, традиції святкування);
- Приз міського голови (за високу майстерність у фотомистецтві серед дорослих учасників);
- Приз міського голови (за високу майстерність у фотомистецтві серед дітей).

Переможці номінацій отримають дипломи та подарунки. Учасники, роботи яких будуть відібрані на виставку, що експонуватиметься у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) з 4 до 16 лютого 2021 року, отримають дипломи учасника виставки фотографій конкурсу «Різдвяний Хмельницький».

До участі у конкурсі запрошують професійних фотографів й аматорів фотомистецтва незалежно від місця проживання та віку, а також дітей віком до 17 років. Термін подачі фотографій – з 10 грудня 2020 року по 22 січня 2021 року. Оголошення переможців фотоконкурсу по кожній тематичній номінації та нагородження відбудеться 4 лютого 2021 року під час відкриття виставки фотографій.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити лист-заявку та надіслати її разом із фото на електронну адресу: [email protected] з поміткою «На фотоконкурс». Учасник фотоконкурсу може подати не більше 10 фотографій у вигляді електронних файлів. Цифрові файли повинні бути у форматі JPEG, 300dpi, кадровані (розміри 30х30, 30х40, 30х45), максимум 3600 px по короткій стороні, максимум 10 Мб/фото.

Нагадаємо, цього року через світову пандемію святкування в обласному центрі розпочалися із невеликим запізненням. Святкове містечко почало працювати четвертого грудня, без традиційних масових гулянь, масштабних концертів та урочистого відкриття. Як це було, дивіться у нашому відео:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую