ye-logo.v1.2

Польський пікнік, трансляція футболу: куди піти у Хмельницькому 2-8 серпня

Культура 2518
Куди піти протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів.

Цього тижня чимало цікавих подій запланували провести у Молодіжному парку. Вже сьогодні поруч з міським пляжем на екрані транслюватимуть матч з футбольного поєдинку між  «Волинню» та «Поділлям». У четвер містян запрошують до Молодіжного парку на незвичний захід. Усіх охочих кличуть долучитися до новомодного екоспортивного тренду та поєднати приємне з корисним - зайнятися пробіжкою та прибиранням. А в суботу там влаштують загальноміський пікнік. Цього разу тематокою вечора стане польська культура.

Що ще цікавого запланували в нашому місті найближчими днями, дивіться в нашій добірці подій. А ще не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку фотографій "На вулиці та поруч" одеського митця Олександра Синельникова. В обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки Опана Заливахи "Громадянський інстинкт, інтерактивна репродукція Шевченко. Мати". У кінотеатрі Шевченка демонструють виставку жаб з усього світу.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (2 серпня)

Фото: з архіву

Трансляція матчу «Волинь» - «Поділля» просто неба

Хмельницьке «Поділля» в Луцьку зіграє свій другий матч чемпіонату України з футболу в першій лізі проти «Волині». І цей поєдинок усі охочі зможуть переглянути в прямому ефірі телеканалу «Футбол 1». А в Хмельницькому його ретранслюватимуть у Молодіжному парку.

Коли: 18:30
Де: Молодіжний парк

Четвер (5 серпня)

Фото: ілюстративне з архіву

Екологічно-спортивний проєкт-плогінг «Чистий Буг»

Як зробити свою пробіжку вдвічі ефективнішою? Додайте до своєї форми рукавички та пакети для сміття і гайда з нами на плогінг! Еко-спортивний тренд, який вже покорив Дніпро та Київ. З нас заряд позитиву, з вас - ентузіазм та бажання поєднати приємне з корисним. Так,можливо ми не змінимо світ, але ми впевнені, що зробимо його чистішим.
Коли: 11:00
Де: Молодіжний парк

Літній кіномарафон під відкритим небом

Спотивно-культурний центр «Плоскирів запрошує усіх на сеанс кіномарафону під відкритим небом на новому екрані. Показ відбудеться за підтримки проєкту «Кіноклуб. Всеукраїнська мережа», створеного з метою популяризації мистецтва кіно та щорічного міжнародного фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест»

Коли: 21:00
Де: Спортивно-культурний центр «Плоскирів», Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Premium Symphonic Concert

Хмельницька обласна філармонія запрошує на неймовірний “Premium Symphonic Concert” за участю відомої та талановитої співачки SLAVIA.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Субота (7 серпня)

Фото: ілюстративне з архіву

Польський пікнік

У Хмельницькому знову влаштують масштабний пікнік. Тематикою майбутньої події стане польська культура. Для польського пікніка планують підготувати кілька локацій. До організації події долучається міський осередок спілки та спортивно-культурний центр «Плоскирів». Крім представлення польської культури, будуть концерти, різноманітні вікторини, фотосушка.

Коли: 17:00
Де: Молодіжний парк

Неділя (8 серпня)

Фото: ілюстративне з архіву

Фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік»

Щонеділі на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 19:00
Де: Майданчик біля кінотеатру імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Триває сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 16:30
Де: Сквер імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Дитяча вистава «Лисичка, Котик та Півник»

Це казка про те, як Півник не слухався свого друга Котика, відчиняв двері хитрій Лисичці, і та його викрадала. На щастя, Котик виявлявся поруч і рятував свого друга, а врешті решт – вигадав, як провчити хитрунку.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую