ye-logo.v1.2

Рекорд України з масового написання картини встановлюватимуть у Хмельницькому

Культура 2060
Молодих хмельничан запрошують взяти участь у встановленні нового рекорду
Молодих хмельничан запрошують взяти участь у встановленні нового рекорду. Фото: ілюстративне з архіву

Долучитися до події пропонують хмельничанам, які народилися в період Незалежної України.

У 30-ту річницю України, яка відбудеться 24 серпня, у Хмельницькому на майдані Незалежності встановлюватимуть новий рекорд. На головній площі міста буде розміщена картина, яку масово розмальовуватимуть хмельничани. Як розповідають організатори заходу, учасниками події можуть стати діти та дорослі, які народилися в період Незалежної України.

«Плануємо долучити до створення малюнку близько 600-700 жителів області, оскільки перед цим рекорд був 500 осіб. Контури малюнку попередньо нанесе художник, а люди групами по 25-30 осіб по черзі будуть її розмальовувати. На майдані їм видаватимуть фарби і пензлики», - говорить представниця громадської організації «Хмельниччина без сиріт» Ольга Стукман.

На картині буде зображена сім’я – мама, тато, син, дочка. Усі будуть вбрані в українські вишиванки на фоні жовтого поля, соняшників та блакитного неба.

«Картина матиме розміри 2х5 метрів. Готова робота висітиме в Хмельницькій адміністрації, - додають організатори . – Наразі триває реєстрація на подію, але люди зможуть і вдень встановлення рекорду приходити та малювати картину».

Щоб взяти участь у встановленні рекорду України, потрібно заповнити форму за посиланням або зателефонувати за номером: +380971880855 - Ольга.

Подія відбудеться 24 серпня на майдані Незалежності у Хмельницькому. Початок о 9:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую