ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на вихідні: парад вертепів, коляда

Культура 4765
Куди піти у святкові вихідні - читайте в афіші
Куди піти у святкові вихідні - читайте в афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів на 7-9 січня.

У різдвяні вихідні на Різдвяному ярмарку в Хмельницькому готують тематичні святкування. У перший день Різдва містян запрошують на коляду та запальні танці до святковї сцени. Перед хмельничанами того вечора виступить гурт «TOLOKA.

Наступного дня в місті влаштують традиційний парад вертепів. Вертепна хода збереться біля «Дитячого світу» , під звучання колядок у традиційних костюмах пройде вулицею Проскурівською і фінішує біля сцени Різдвяного ярмарку. Там розважальну програму продовжать. На дійстві присутні зможуть почути стародавні колядки та побачити давні різдвяні обряди.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П’ятниця (7 січня)

Фото: ілюстративне з архіву

Виступ гурту «Толока»

Хмельничан запрошують разом відсвяткувати Різдво у святковому містечку. На сцені Різдвяного ярмарку відбудеться концерт гурту «Толока».

Коли: 17:00
Де: Проскурівська

Субота (8 січня)

Фото: ілюстративне з архіву

Парад вертепів

У суботу в Хмельницькому пройде Парад вертепів, а на сцені ярмарку відбудеться загальноміська коляда. Стартуватиме парад біля Дитячого світу, пройде вулицею Проскурівською та фінішуватиме на Різдвяному ярмарку.

Коли: збір о 15:30
Де: старт біля Дитячого світу

Неділя (9 січня)

Фото: ілюстративне з архіву

Волонтерський туризм в Маліїівцях

У Маліївцях продовжують займатися волонтерським туризмом. Цього разу пропонують поїхати на прибирання сміття в старовинному парку палацу Орловських. Виїзд буде з Кам‘янця-Подільського і Хмельницького о 10-ій годині, об 11:30 - прибираня сміття в Малієвецькому парку. О 15:00 відбудеться концерт класичної музики від ансамблю «Домінанта». О 16:30 - обід і відпочинок в етно-садибі «Хата біля річки». Організовує все традиційно ГО «Малієвецька спадщина». Всі питання до голови громадського організації Анастасії Донець.

Коли: виїзд з Хмельницького о 10:00
Де: село Маліївці, Дунаєвеччина

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую