ye-logo.v1.2

Внаслідок ракетного удару по Вінниці у Хмельницькому скасували концерт ROXOLANA

Культура 6056
Серед загиблих під час ракетного удару по Вінниці – учасник команди співачки
Серед загиблих під час ракетного удару по Вінниці – учасник команди співачки. Фото: ROXOLANA/Instagram

Під час удару загинув один з учасників команди співачки.

Концерт української співачки ROXOLANA, який мав відбутися завтра, 15 липня, у Хмельницькому в театрі імені Михайла Старицького в рамках благодійного туру «Тримаймося», скасували. Про це повідомили на фейсбук-сторінці театру. Усі кошти за квитки, які наразі були повністю розпродані, повернуть.

Скасували концерт через трагічні події у Вінниці. Сьогодні, 14 липня, росіяни нанесли ракетний удар по центру міста, загинули, за попередніми даними на 16:00, двадцять людей.

Серед загиблих – і учасник команди співачки звукорежисер Євген. За словами артистки, на момент удару її команда була на головній площі міста в Будинку офіцерів, де готувалася до концерту, який мав сьогодні, 14 липня, відбутися у Вінниці. Майже всі вони отримали поранення.

«Під час ракетних обстрілів росіянами Вінниці частина нашої команди перебувала в центрі міста, всі вони поранені. Женя загинув. Андрій в важкому стані продовжує боротися за життя в операційній. Ми молимося за їх життя та життя всіх, хто постраждав сьогодні. Ми ніколи не пробачимо. Кошти за квитки з eсіх концертів будуть повернені. Будь ласка, моліться», - написала ROXOLANA на своїй сторінці у фейсбуці.

«Нас врятувало 10 хвилин часу…» - написав про ракетний удар по Вінниці на своїй сторінці у фейсбуці ще один український співак Олег Скрипка. За його словами, сьогодні у Вінниці мав відбутися концерт його гурту на підтримку України.

«Мали намір відвідати військових, як це відбувається в кожному місті, в яке ми приїзжаємо з благодійними концертами. Ми мали зустріч із організаторами заходу в місці попадання ракети, нас врятувало 10 хвилин часу… Поки ворог бреше про ліквідацію ще однієї воєнної бази, ми бачимо на власні очі реальність їх «рятівної спецоперації», - написав Олег Скрипка.

Нагадаємо, Вранці 14 липня російські окупанти вдарили фактично по самому центру Вінниці — ракети влучили поблизу дев’ятиповерхового Будинку побуту «Ювілейний». За словами речника командування Повітряних Сил Юрія Ігната, окупанти били крилатими ракетами «Калібр». Їх запустили з підводного човна з акваторії Чорного моря.

Наразі точна кількість жертв невідома — тривають пошукові роботи. Станом 16:00 за інформацією ДСНС, загинули 20 людей, зокрема, троє дітей. У лікарні госпіталізовано 51 пораненого (серед них двоє дітей), з яких 34 перебувають у важкому стані. Також внаслідок ракетного удару пошкоджено 55 будівель і 40 автомобілів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую