ye-logo.v1.2

«HOPE» (НАДІЯ): у Хмельницькому відкриють виставку світлин українських та світових фотографів

Культура 1202
Відкриття виставки відбудеться 17 січня о 16:00 у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва
Відкриття виставки відбудеться 17 січня о 16:00 у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва. Фото: kult.km.ua

Свої роботи на цій виставці представляють 17 фотографів з 11-ти країн світу.

У середу, 17 січня, в Хмельницькому, у музеї-студії фотомистецтва, відбудеться відкриття виставки світлин «HOPE» (НАДІЯ). Це презентація робіт українських та світових фотографів.

«НАДІЯ. Ми живемо з Надією. Ми надіємось і віримо в Перемогу, повну капітуляцію росії і мир. Цивілізований світ нас підтримує в нашій Надії, допомагає. Фотографія, як засіб мирної культурної дипломатії, нас знайомить, здружує, об'єднує. Засобами фотографії ми знайомимо світ з реальним життям», - так організатори описують мету організованої виставки.

Свої роботи на цій виставці представили 17 фотографів з 11-ти країн світу. Зокрема 8 українських фотографів своїми світлинами показують наслідки агресії руского міра в різних містах України. Водночас тематика робіт іноземних фотографів демонструє мирне життя у їх рідних країнах. Саме цей контраст між війною та миром повною мірою розкриває зміст назви виставки – «НАДІЯ», підкреслюючи сподівання кожного з нас на те, що мир скоро настане й на нашій рідній землі.

Фотовиставка вже експонувалася в Іспанії, Польщі. Також була представлена в Рівненському краєзнавчому музеї, в Палаці Любомирських Дубенського замку.

Відкриття виставки відбудеться 17 січня о 16:00 у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56). Діятиме виставка фоторобіт до 17 лютого 2024 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую