ye-logo.v1.2

Тіна Кароль у Хмельницькому співала на колінах, у білизні та без мікрофона

Культура 9087

Щоправда на колінах вона проспівала не весь концерт, а лише одну з пісень українською мовою, яку для неї написав подолянин Андрій Підлужний, лідер гурту «Нічлава».

Хмельницький – це вже двадцять шосте місто, де співачка дала концерт в рамках всеукраїнського туру, на підтримку нового альбому, який вийде наприкінці листопада. До нього увійшло п'ятнадцять пісень, три з них українською мовою. «Сьогодні я буду драйвова, ніжна і беззахисна, – зізналася співачка на прес-конферен-ції, що передувала концерту, – тому, що я люблю змінюватися, а цей альбом – це нова хвиля музики, емоцій, у ньому я нова і для себе, і для слухачів».

Новою Тіна Кароль постала і на сцені. Після народження сина Веніаміна, якого до речі, бере іноді з собою на концерти, співачка стала більш відвертою і розкутою. Перед хмельничанами вона постала спочатку в коротенькому піджаку, а потім і взагалі у костюмі … зі спідньої білизни. Така «витівка» сподобалася глядачам і ввесь зал із задоволенням підспівував відомі хіти. Для виконання одного з них артистці навіть не знадобився мікрофон настільки зал впевнено і голосно співав. Співачка зізналася, що Хмельницький у неї асоціюється з талановитими людьми, і є «кузнею талантів» для українського шоу-бізнесу, а тому й публіка тут музично-грамотна. А ще, Хмельницький для Тіни Кароль – це смачна кухня. До речі, проживали зіркові гості у готелі «Вік Жан» і кажуть, що їм дуже сподобалося, хоча райдер у співачки досить скромний, зізнався її агент Павло: вона відмовилася від особистої охорони. Хоча в залі, під час концерту, таки вешталися кремезні чоловіки і спостерігали, щоб глядачі, боронь Боже, не фотографували зірку. Про заборону фотографувати повідомили ще перед початком концерту. А ось дерти свою фату співачка дозволила. Після пісні про подругу вона зібрала усіх бажаючих і так як кидають весільний букет, Тіна вкинула у зал фату і сказала: хто зловить – вийде заміж і буде щасливий. Одразу кілька дівчат вхопили своє «щастя» так міцно, що довелося роздерти фату на шматки.

Коментарі:

Akulina 12.11.2010 11:19

Фотку замінили. Та була неопрацьована.

я 04.11.2010 18:41

це що? прихована реклама Вік-Жану?

читач 04.11.2010 18:37

фото просто жесть;) кто Вас так учил фотографировать? а глаза.... вообще нету слов.... Ешка экономит на фотографах?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую