ye-logo.v1.2

Шматочок власного раю у «Набережному кварталі»

4396

Зведення сучасного житлового комплексу під назвою «Набережний квартал» виходить на фінішну пряму. Новобудова налічує 10 поверхів з пентхаусами і розташована за адресою: вулиця Зарічанська, 11, неподалік від центру міста та  поруч з супермаркетом «Таврія В»

Через своє вдале розташування та помірні ціни, «Набережний квартал» вже став ласим шматочком для справжніх поціновувачів сучасного житла й охочих створити райський куточок для себе та своїх рідних.

Варто зазначити, що коли будівництво «Набережного кварталу» лише розпочиналось, то навколо нього точилось багато розмов щодо нереальних планів здачі будинку в експлуатацію, недобросовісного будівництва та занижених цін. Всі ці розмови ширились містом, і кількість скептично налаштованих людей щодо проекту зростала. Однак реальний стан речей заспокоїв навіть найзатятіших скептиків, і кількість охочих придбати житло істотно збільшилась. Зараз розпочалось будівництво одинадцятої та дванадцятої секцій, які межують з першою, будівельні роботи на інших секціях перебувають на фінішному етапі. В експлуатацію ж здано першу та другу секції. Тут підготовано територію, завершені внутрішні роботи в під’їзді, квартири готові до ремонту згідно з бажаннями власників. Також були виконані усі обіцянки забудовника щодо зовнішнього вигляду будинку та оформлення під'їздів. Найближчим часом планується здача в експлуатацію третьої та четвертої секцій.

«Набережний квартал» будується з кінця третього кварталу минулого року. Увесь цей час забудовник дотримується своїх обіцянок щодо темпів та якості будівництва.

До уваги клієнтів сьогодні пропонуються квартири у сьомій, одинадцятій та дванадцятій секціях. Варто зазначити, що зі зведенням кожної наступної секції та завершенням нового етапу будівництва вартість квадратного метра житла у «Набережному кварталі» зростатиме. Наразі вартість квадратного метра в новобудові становить 4900 грн. Істотною перевагою залишається можливість індивідуального перепланування квартири за будь-яким бажанням власника.

Квартири у цій новобудові користуються високим попитом серед населення, тож усім охочим оселитися в «Набережному кварталі» варто поквапитись. Усю необхідну інформацію, пов'язану з будівництвом та його нюансами, ви можете отримати, відвідавши центр продажів, що розташований безпосередньо біля будівельного майданчика «Набережного кварталу». Тут кожен на власні очі може переконатись у якості робіт, оцінити планування квартир та загальну вишуканість житлового комплексу.

 

 

Коментарі:

Сергій 02.12.2015 01:38

У галереи к сожалению сайт больше не работает, но все их объекты есть тут http://novobudova.in.ua/uk/companies-khmelnitskiy/nk-group/

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую