ye-logo.v1.2

Новорічна казка від «Галереї нерухомості» На правах реклами

2249

Наближається найбільш очікуване та радісне свято – Новий рік. Свято, коли, душа сповнюється теплом і бажанням дарувати близьким, рідним та друзям купу подарунків, аби ніхто не був обділений увагою і гарним настроєм. Адже Новий рік – це завжди якась магія і віра хай у маленьке, але все ж таки диво

Хтось вже має на прикметі цікавенькі подаруночки, а хтось навіть ще не знає, чим порадувати свою сім’ю у цей Новий рік. «Галерея нерухомості» не забуває про своїх клієнтів не лише у будні, але й у свята та припасла цілу новорічну торбу подарунків для Вас.

Новорічна акція від «Галереї нерухомості» діятиме з 18 листопада до 31 грудня 2013 року. І ця акція дозволить кожному клієнтові на додаток до нової комфортної квартири чи таун-хаусу отримати не один, а декілька подарунків одночасно!

Умови акції наступні. Кожен, хто придбає у зазначений період власне житло у «Набережному кварталі», або житловому комплексі «Барви», або сімейному домі «Пушкінський», або у Першому парковому мікрорайоні, автоматично бере участь аж у трьох різних розіграшах подарунків. Перш за все, у тижневому розіграші побутової техніки, по-друге у щомісячному розіграші надсучасного широкодіагонального телевізора. І нарешті, третій, найголовніший розіграш, що відбудеться на старий Новий рік – 14 січня 2014 року, де головним призом стане автомобіль. Не баріться взяти участь у безпрецендентній акції, виграйте тричі з «Галереєю нерухомості» і відсвяткуйте цей Новий рік, як ніколи раніше: не просто в новій домівці, а в затишному комфортному житлі, в якому вже є уся необхідна техніка! Порадуйте себе та своїх близьких відчуттям справжнього свята, перемоги та тріумфу. І це відчуття не залишить Вас протягом усього року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую