FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
22 Липня, 2024

Лесков чи Прус? Тиха війна «недогубернаторів» та оточення (ВІДЕО)

Поки дилема з призначенням голови облдержадміністрації висить у повітрі, чи, точніше, вирішується у столичних кабінетах, у Хмельницькому на Раді Майдану йде тиха війна.

Сьогоднішнє засідання зібрало аншлаг – представники громадськості, які прийшли, щоб послухати, про що ж говорять на засіданні, не просто заповнили залу, а й «підпирали» стіни.
Постійні члени Ради Майдану зізнаються: «Такої активності не було ніколи! Але, чим ближче до моменту призначення голови ОДА та розподілення посад, тим активнішими стають ті, кого раніше й не видно було на горизонті!»


Усі чекали появи «темної конячки» – претендента на пост голови облдержадміністрації, ударівця Леоніда Пруса.
І він таки прийшов. Зі свитою. Запізнився. Тихо чекав моменту, коли головуючий Валерій Лесков дозволить йому «презентувати свою персону загалу».
…Минуло майже півтори години, а в залі все вирішували питання фінансів для військових, списків поранених і сперечалися, «хто правий – хто винний». Щоб вгамувати емоції Валерій Лесков… оголосив перерву на півгодини.
Одягаючись у пальто, Валерій Олександрович «перекинувся» кількома словами з Леонідом Прусом, якого намагалася представити головуючому ударівка Леся Стебло.

Після перерви дискусії продовжилися, але Леоніду Івановичу слово таки дали.
«Я готовий спілкуватися з вами, вийти на Майдан, розповісти про себе детальніше… В мене є стратегія, я знаю область. Знаю, як і що потрібно робити. Щодо команди, то вона буде винятково із професіоналів…» – несміливо почав Леонід Прус.
Члени Ради Майдану один за одним почали «засипати» ударівця репліками та запитаннями: «Прийняти кандидатуру до відома», «Ми маємо кандидата, за якого проголосувала і Рада Майдану», «Майдан підтримав одноголосно»… Після цих слів знявся галас, втрутилася самооборона і… Валерій Лесков оголосив про закриття засідання Ради Майдану.

Всі емоції – на відео.