ye-logo.v1.2

Три новини від організаторів фестивалю «Respublica»

Афіша 2889

Цього року «Respublica» по-справжньому йде до школи.

По-перше, стартує як і навчальний рік – з 1 вересня, по-друге їй вже шість років, а по-третє – пробує щось нове. Нове – це вийти за рамки рок-музики.

П’ять років підряд фестиваль «Respublica» тривав три дні. Цього ж року – чотири дні! З 1 по 4 вересня у Кам’янці-Подільському.

«Ми вирішили не проходити повз такої потужної дати як 1 вересня і додати цей день до фестивалю тим самим давши змогу студентам приєднатись і відсвяткувати це свято разом з нами», – кажуть організатори.

Додатковий день подарує учасникам ще більше музики. Окрім рок-музики можна буде насолодитися хіп-хопом, електронною музикою і навіть репом (на літературній сцені).

Організатори вже оголосили перших учасників музичної частини фестивалю. Це гурти «Дай Дарогу!», «Вагоновожатые», «DaKooka», «Кассиопея», «Vivienne Mort», «Ті, що падають вгору», «Space of variations», «Mamanet», «Morphine Suffering», «VOSMOY», Сашко Піпа (Павел Эдуардович), «Epolets».

Але це ще не все. Організатори кажуть, на фестивалі на різних сценах, виступить близько 70 гуртів.
Квитки на фестиваль можна придбати вже. У Хмельницькому, в книжковому наметі в центрі міста. Де придбати квитки в інших містах, можна прочитати у групі фестивалю в соцмережах.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую