ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують не спати і дивитися цілу ніч кіно

Афіша 2018
Фото: galagov.tv

У місті відбудеться міжнародний фестиваль короткометражок.

У ніч з 25 на 26 червня у Хмельницькому в соціально-культурному центрі "Сорока" відбудеться міжнародний кінофестиваль “Відкрита Ніч - Дубль 19”.

«Відкрита ніч» – міжнародний фестиваль українськогокіно, що покликаний відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. Унікальність фестивалю ще у тому, що покази фільмів відбуватимуться одночасно у 52 містах України та закордоном.

“Цього року на фестиваль було подано 116 фільмів українського виробництва. Загалом до конкурсної програми потрапило 19 фільмів, а до позаконкурсної 12. За головний приз у розмірі 2 тисячі доларів, будуть змагатися ігрові, документальні та анімаційні фільми”, - повідомляють організатори.

Кращі роботи відбиратиме журі, до складу якого традиційно входять знані фахівці у сфері кіно, а цього року – ще й українські політики. Цього річним нововведенням стане SMS-голосування, за допомогою якого буде визначено приз глядацьких симпатій. Таким чином, кожен глядач України матиме змогу проголосувати за улюблений фільм.

Початок фестивалю: 25 червня о 21.00 годині в соціально-культурному центрі "Сорока" (вул. Кам’янецька, 50 (вхід з двору).

Нагадаємо, торік хмельничани мали змогу подивитися фільми в кінотеатрі імені Т.Шевченка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую