ye-logo.v1.2

Двох військових, поранених на полігоні у Кам'янці, випишуть з госпіталю наступного тижня

2480
Хлопців незабаром випишуть
Хлопців незабаром випишуть. Фото: з архіву

Хлопців лікують у Хмельницькому військовому госпіталі.

Ще 1 грудня на Кам’янеччині під час триденних навчань отримали осколкові поранення троє військовослужбовців Центру розмінування. Тоді двох доправили на лікування у Хмельницький військовий госпіталь, а третього, із пораненням плечової артерії лівого плеча, у Вінницю.

“Військові, що у Хмельницькому почуваються добре, - розповідає офіцер регіонального медіа-центру Андрій Агєєв. - Військовослужбовець, який лікується у Вінниці, має складніше поранення, він знаходиться під наглядом лікарів, лежить у відділені судинної хірургії. Треба щоб пройшов час, загоїлись рани”.

Начальник Хмельницького військового госпіталю Олександр Завроцький каже, що хлопці ідуть на поправку і наступного тижня їх випишуть.

“Хлопцям стає краще. Вони мають поранення і шви знімаються не раніше ніж на сьомий день. Але має бути і психологічне відновлення. З ними попрацюють невропатологи. Думаю, на наступному тижні військових уже випишуть”, - зазначає Олександр Іванович.

Додає, що ситуація не зовсім ординарна, але в армії таке буває, бо це робота в умовах підвищеної небезпеки. Під час навчань трапляються такі неприємні ситуації.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую