ye-logo.v1.2

Сніданок у людожера і коралові рифи давніх Товтр: у Кам’янці проведуть атипові екскурсії

Афіша 3317
Екскурсії будуть пішими і адаптованими під учасників
Екскурсії будуть пішими і адаптованими під учасників. Фото: з офіційної сторінки заходу у «Vk.com»

Місто покажуть таким, яким його не бачили навіть кам’янчани.

Наприкінці квітня 2017 року у Кам'янці-Подільському проведуть атипові екскурсії. Їх так назвали через незвичайні маршрути для пересічних туристів. А організовувати ці екскурсії будуть засновник фестивалю «Respublica» Андрій Зоін і учасник гурту «Zapaska» Павло Нечитайло.

«Коли до мене, чи до Павла приїжджають друзі, ми не ведемо їх у фортецю, чи на Лауру дивитись. Бо, по перше, вони це вже давно бачили, а по друге – їх цікавлять місця, де ще зберігся дух міста: вулички зі справжньою бруківкою, заклади, яким вже по 50-60 років, каньйон, Польські фільварки, Біланівка… – місця, де ще живе автентична локальна спільнота. Тому ми й вирішили створити таку екскурсію для друзів, чи друзів наших друзів» – поділився Андрій Зоін.

Якими будуть маршрути, організатори не розкривають, натомість зберігають велику інтригу: на учасників чекають «забуті бухти і гавані Сарматського моря, скарби коралових рифів давніх Товтр, пристанище одиноких сердець, правда і міфи банди "Червоних топірців", таємне помешкання дяді Юри, підводні течії Біланівки та Цибулівки, знайомство з VIP-персоною з "Жовтневого" і навіть сніданок у людожера». І розкрити ці секрети можна буде лише під час екскурсій – 28-30 квітня.

Фото: з офіційної сторінки заходу у «Vk.com»

Також відомо, що ці екскурсії будуть пішими і адаптованими під кожну групу і її настрій.

«Не буде якогось стандартного маршруту для всіх, бо когось цікавлять залишки дако-римської кладки, когось – метелики у каньйоні, а когось – заклад "Парус" на мікрорайоні, де збирається справжня локальна спільнота – розповів Андрій Зоін. – Триватимуть вони приблизно по дві-три години, але екскурсія може затягнутися і на день, залежно від того, кого ми зустрінемо».

 

Фото: з офіційної сторінки заходу у «Vk.com»

Організатор також розповів, що взяти участь у таких екскурсіях може будь-хто, особливо ті, хто вже бачив звичні маршрути і хоче чогось більш вишуканого та цікавого. Вікових обмежень також немає. Головне – не бути «снобами» і приблизно розуміти, з ким ідеш і що можеш отримати в результаті.
Проводити атипові екскурсії будуть відомі особи, серед яких й учасники гурту «Zapaska» – Павло Нечитайло і Яна Шпачинська.

Фото: з офіційної сторінки заходу у «Vk.com»

З приводу оплати, фіксованої суми не передбачається, а добровільні внески від бажаючих, зі слів Андрія Зоіна, підуть на «поступове відродження особливого, корінного співу жителів села Пудлівці».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую