ye-logo.v1.2

У Хмельницькому попрощаються із 55-річним контрактником

Суспільство 4544
Прощання із бійцем відбудеться о 12.00 годині в будинку ритуальних послуг
Прощання із бійцем відбудеться о 12.00 годині в будинку ритуальних послуг. Фото: надав Центр допомоги учасника АТО

В Олександр Струка зупинилося серце.

Завтра, 28 березня, у Хмельницькому попрощаються із 55-річним хмельничанином Олександром Богдановичем Струком. У Центрі допомоги учасникам АТО повідомляють, що вчора, 26 березня, у бійця 24-ої бригади зупинилося серце.

“Учора в бійця 24-ої бригади Олександра Богдановича Струка зупинилося серце. Чоловік рік прослужив за контрактом. Після важкого поранення проходив реабілітацію, потім повернувся в Яворів, щоб знову продовжити службу. Сьогодні, 27 березня, боєць мав вирушити у зону проведення АТО”, - додають у Центрі допомоги.

Сьогодні вночі тіло Олександра Струка привезуть у Хмельницький. Прощання із бійцем відбудеться завтра, 28 березня, о 12.00 годині у будинку ритуальних послуг (вулиця Толстого, 5/1).

Водночас, як повідомляє Національна поліція Львівської області, в Трускавецьке відділення поліції 26 березня об 11.50 годині надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що в одному з санаторіїв міста виявлено тіло чоловіка.

"На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився 55-річний мешканець міста Хмельницький, котрий приїхав в Трускавець до товариша. Ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено", - зазначають правоохоронці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України. Тіло чоловіка скеровано на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую