ye-logo.v1.2

Хмельницькі військовослужбовці стали вдвічі менше пити, - Військова служба правопорядку

Суспільство 3416
 У хмельницькій ВСП відзначають зменшення вживання алкоголю армійцями
У хмельницькій ВСП відзначають зменшення вживання алкоголю армійцями. Фото: автора

Рівень зловживання алкоголем в армії знизився.

 Наразі триває тенденція до зменшення вживання алкогольних напоїв військовослужбовцями. Про це повідомив начальник штабу – перший заступник начальника Хмельницького зонального відділу Військової служби правопорядку (ВСП) полковник Олексій Бєхтєрєв.

«Якщо зробити порівняння, то до прикладу, за квартал цього і минулого років, то в рази 1,5 – 2 зменшилося зловживання спиртним серед військовослужбовців. Очевидно, тому що контрактники намагаються не вживати через штрафні санкції і позбавлення премій», - пояснив полковник Олексій Бєхтєрєв.

За його словами, ВСП, отримавши інформацію про таке правопорушення з різних гарнізонів, оформлює службовий лист на командира частини, аби військовослужбовця притягнули до дисциплінарної відповідальності.

«Щомісяця ми проводимо звірки про складання адмінпротоколів щодо військовослужбовців, уникнути відповідальності порушникам важко», - каже полковник.

Як він зауважує, якщо на військовослужбовця складають протокол за статтею 172.20 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв військовослужбовцями», при зарплатні 7 тисяч гривень, він отримає не більше 3400 гривень.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую