ye-logo.v1.2

На фестивалі «Форпост» у Кам’янці виступить легенда білоруського металу

Афіша 2218
Найбільш видовищним на «Форпості» будуть середньовічні бої
Найбільш видовищним на «Форпості» будуть середньовічні бої. Фото: надане організаторами

Хедлайнером музичної сцени стане гурт «GODS TOWER»

Упродовж трьох днів, з 29 квітня до 1 травня, у Кам’янці-Подільському пройде грандіозний середньовічний фестиваль «Форпост». На дорослих і дітей чекатимуть захоплюючі середньовічні бої, яскрава концертна програма, різноманітні майстер-класи та багато інших розваг.

Вже традиційно найбільш видовищною складовою «Форпосту» будуть середньовічні бої: «один на один», «п’ять на п’ять» і «всі на всі». Серед іншого – велика концертна програма, файєр-шоу, стрільба з луків, середньовічні вуличні танці, ярмарок народних майстрів, і конкурс історичного костюму. Організатори кажуть, що всі охочі зможуть самі взяти участь у майстер-класах із танців, або ж навчитися своїми руками створювати різні речі за старовинними технологіями.

Окремим бонусом для відвідувачів стане парад байкерів і виставка мототехніки, адже на фестиваль «Форпост» з’їдуться мотоциклісти з усієї країни і навіть зарубіжжя.

Щодо музичної сцени, то на ній виступатимуть рок-гурти з України і Білорусі. А хедлайнером концертної програми стане легенда білоруського металу – гурт «GODS TOWER».

Також на фестивалі можна буде скушувати їжу, приготовану на вогні за старовинними рецептами. А поціновувачі вишуканих напоїв зможуть оцінити смачну медовуху, різноманітні настоянки та інші алкогольні і безалкогольні напої, рецепти яких дійшли до нас із прадавніх часів.

«"Форпост" – це спільнота сміливих, авантюрних і вільних духом людей. Незалежно від того, хто ви – лицар, байкер, домогосподарка з дітьми, або офісний працівник, якщо ви відчуваєте себе вільною людиною, прагнете нових вражень і знайомств – ми чекаємо вас на нашому фестивалі» – розповів організатор «Форпосту» Костянтин Пархоменко.

Також він зазначив, що для публіки буде організовано наметове містечко, де можна буде насолоджуватися заходом цілодобово.

На відвідувачів чекатиме безліч видовищ і розваг. Фото: надані організаторами

Квитки на «Форпост» можна придбати на сайті «Сoncert.ua». Під час проведення фестивалю їх вартість становитиме 150 гривень (на 1 день) і 400 гривень (на 3 дні). А в попередньому продажу є тільки триденні квитки. До 31 березня вони коштуватимуть 200 гривень, а з 1 по 20 квітня – 350 гривень.

Організатори наголошують, що квиток на «Форпост» дає право перебувати тільки на локації проведення фестивалю – Новий замок. Відвідування інших музейних об’єктів оплачується окремо, згідно з розцінками музею-заповідника.

 

Середньовічний фестиваль відбудеться на території Кам’янець-Подільської фортеці.
Фото: надане організаторами

Читайте також: У Кам`янці з`явиться безкоштовний аудіогід, а вартість екскурсій зменшиться вдвічі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую