ye-logo.v1.2

Хмельницькі правоохоронці розповідають, як вберегтися крадіжок із автомобілів

Суспільство 2154
Виходячи з автомобіля, необхідно включити сигналізацію та інші засоби охорони
Виходячи з автомобіля, необхідно включити сигналізацію та інші засоби охорони. Фото: news.pn

Найбільше крадуть із автівок GPS-навігатори.

Правопорушників до крадіжки спонукають залишені в салоні речі, а також легковажність власників, котрі часто залишають автівки відчиненими. Про це розповідають у прес-службі Хмельницького відділу поліції.

“У більшості випадків здобиччю автозлодіїв стають GPS-навігатори, відеореєстратори, антирадари, автомагнітоли, акустика, документи, грошові кошти та інші цінні речі. З салонів авто також пропадають сумки і барсетки, ноутбуки, стільникові телефони тощо. При цьому злодії ламають замки дверей, розбивають скло, тим самим спричиняючи іноді більший збиток, ніж вартість викраденого майна”, - додають поліцейські.

Перш за все радять не залишати ключі у замку запалювання, навіть покидаючи його на декілька хвилин. Виходячи з автомобіля, необхідно включити сигналізацію та інші засоби охорони.

“Завжди, покидаючи салон авто, перевіряйте, чи щільно зачинені двері та вікна автомобіля. Якщо вам потрібно залишити автомашину на ніч, виберіть добре освітлене місце та щоб там здійснювався відео-нагляд”, - кажуть правоохоронці.

У випадку крадіжки потрібно якнайшвидше викликати поліцію. Не можна торкатися автомобіля і сідати в салон до приїзду слідчо-оперативної групи, щоб зберегти залишені злодієм сліди. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую