ye-logo.v1.2

“Якби випала нагода обирати, коли жити, яку епоху ви б обрали і чому?” -

19256

з таким запитанням “Проскурівський телеграф” звернувся до відомих хмельничан

Олександр Данилюк, начальник обласного управління сім’ї, молоді і спорту: “Вважаю, людина живе саме в той час, який відведено їй Богом. Тому я й живу саме зараз, а не в будь-який інший період. Звісно, людині трохи боязко зазирати у майбутнє, хоча й цікаво. Але, якщо б зараз відбувалися зміни на краще, то хотілося б знати, як там, у майбутньому, живуть люди, чим цікавляться тощо. Тому я б обрав для життя найближче майбутнє.А щодо минулого, то, хоча ми й знаємо про нього тільки з книжок, проте маємо виносити певні уроки із вчинків наших предків,щоб не повторювати їхніх помилок”.

Олена Польова,шоувумен, тамада: “Взагалі, мені подобається та епоха, в якій я зараз живу. Тому що є можливість обирати та досягати певних висот незалежно від того, де і в якій родині ти народився. Тому я б не хотіла жити в давнину, особливо, якби довелося народитися в бідній родині,що стоїть на найнижчому соціальному щаблі. Адже раніше був розподіл між династіями, і з низів досягти комусь висот – зась! А в наш час, за бажання, можна й президентом стати. Проте мені до вподоби Стародавній Рим. Тому я б охоче грала в античному театрі, щоб мене знали і поважали люди. На це залюбки погоджусь”.

Альбін Тарчевський, начальник міського управління культури, туризму та курортів: “Мене цілком влаштовує час, в якому я живу. Можливо, й погано жити в умовах постійних перемін, але вони змушують думати та приймати нетрадиційні рішення. Хоча, якщо довелося б жити раніше, то вважаю, що це була б епоха класицизму, адже вона теж є традиційною і дуже мені до душі”.

Павло Красицький, директор гімназії№1 імені Володимира Красицького:  “На мою думку, добре жити у будь-яку епоху, якщо маєш добро та достаток, гарних друзів та родину. Звісно, у кожного періоду були свої плюси та мінуси, велися війни, проте був і певний розвиток. Якщо б я був титулованою особою, то мені було б добре жити будь-коли, у будь-яку епоху, чи то у період рабовласництва, чи у період Ренесансу. Завжди відбувався певний розквіт мистецтва, культури, архітектури тощо. Наразі в нашу епоху ми маємо також певні досягнення у різних галузях. Проте є у нас і немало проблем. Щодо майбутнього, то я — реаліст, тому не уявляю, яким воно буде. Це може бути як період повного розквіту, так і період повного занепаду”.

Лариса Притуляк, головний акушер-гінеколог області:  “На мою думку, людина народжується та живе саме тоді, коли має. Звісно, у кожній епосі є свої плюси та мінуси. Мене влаштовує моє нинішнє життя. Якби стояв вибір між минулим і майбутнім, то обрала б останнє. Минуле ми знаємо з історії, тому воно вже не таке цікаве. А от зазирнути у майбутнє кожен, мабуть, не проти. Побачити, як  розвиватиметься надалі людство, які технології впроваджуватимуться тощо. Це набагато цікавіше від того, що ми вже пройшли. Тому обрала б життя у майбутньому”. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую