ye-logo.v1.2

Субсидії ще можна отримати

1017

Громадянам, які протягом серпня та вересня подали заяви на субсидію

 але не здобули на неї права через невелику вартість послуг в неопалювальний період, субсидія буде призначена на опалювальний період без додаткового звернення до органів праці та соціального захисту населення.
За словами заступника начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Миколи Дідика, без додаткового звернення буде призначена субсидія на опалювальний період і тим громадянам, яким така допомога була призначена у серпні та вересні цього року на шість місяців.
«Для призначення субсидії на опалювальний період потребуватимуть уточнення лише доходи громадян за шість місяців, що передують його початку, – каже Микола Миколайович. – При цьому розміри пенсії та соціальної допомоги будуть одержані органами праці та соціального захисту населення з відповідних баз даних. Довідки про інші доходи (заробітну плату, стипендію тощо) мають надати працездатні громадяни та працюючі пенсіонери».
Крім того, урядовим рішенням органам праці та соціального захисту населення надано право без звернень громадян здійснити перерахунок розміру призначених до 1 серпня 2010 року субсидій, виходячи з нових відсотків сукупного доходу, в тому числі субсидій на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую