ye-logo.v1.2

У Нетішині затримали чоловіка, який обкрадав автівки місцевих жителів

Кримінал 208
За словами правоохоронців, крадієм виявився 43-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до відповідальності за майнові злочини
За словами правоохоронців, крадієм виявився 43-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до відповідальності за майнові злочини. Фото: поліція Хмельницької області

Наразі він перебуває під вартою.

У Нетішині 43-річного чоловіка викрили на обкраданні чужих автомобілів. Від дій зловмисника постраждали двоє людей. Про це повідомили у секторі комунікацій поліції Хмельницької області.

«Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 43-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до відповідальності за майнові злочини. Зловмисник обкрадав чужі автомобілі, які були припарковані у дворах будинків. В одній автівці фігурант, розбивши заднє вікно викрав рибацьке спорядження. А в іншій – з багажного відділення поцупив мотокосу, яку встиг продати своєму товаришу», - зазначили у поліції.

Наразі викрадені речі поліцейські у чоловіка вилучили та після проведення оцінки їхньої вартості повернуть власникам.
Чоловіку повідомили про підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Наразі він перебуває під вартою.

Читайте також: Аварія у Хмельницькому: травмувався водій

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую