ye-logo.v1.2

Купівля-продаж в Інтернеті: троє мешканців Хмельниччини переказали шахраям понад 72 тисячі гривень

Кримінал 180
Три випадки шахрайств зафіксували на Хмельниччині впродовж вихідних
Три випадки шахрайств зафіксували на Хмельниччині впродовж вихідних. Фото: depositphotos

Хмельничанка втратила понад 58 тисяч гривень, коли продавала свої журнали.

На Хмельниччині троє людей постраждали від дій шахраїв. Двох потерпілих ошукали, коли ті намагалися придбати товар в мережі, ще одну – коли продавала. Усі три випадки трапились протягом вихідних, повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції.

Так, 43-річна жителька Деражні знайшла в інтернеті оголошення про продаж садової гойдалки. Жінка переказала майже 7 тисяч гривень, однак товар не отримала. Аналогічним чином втратив свої кошти 47-річний хмельничанин. Потерпілий переказав майже 7,5 тисячі гривень за фару для автомобіля, але у результаті теж став ошуканим.

А 49-річна жителька обласного центру спробувала продати в інтернеті свої журнали. Шахрай, який представився покупцем, надіслав потерпілій посилання нібито для оформлення замовлення. Перейшовши за ним, хмельничанка ввела особисті дані, після чого з її картки зникло понад 58 тисяч гривень.

Працівники поліції за усіма фактами проводять перевірку.

«Нагадуємо, що шахрай може представитися як покупцем, так і продавцем. Тому під час купівлі-продажу товарів в інтернеті не втрачайте пильності. Не переходьте за посиланнями від незнайомців та оплачуйте товари у поштовому відділенні після того, як оглянете посилку», - наголошують у поліції.

Читайте також: У Нетішині затримали чоловіка, який обкрадав автівки місцевих жителів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую