ye-logo.v1.2

На Дунаєвеччині судитимуть директора будівельно-ремонтної фірми за підробку документів та привласнення грошей

Кримінал 235
Чоловік підробив документи, у який йшлося про нібито виконання необхідних робіт для того, аби отримати частину коштів
Чоловік підробив документи, у який йшлося про нібито виконання необхідних робіт для того, аби отримати частину коштів. Фото: ілюстративне, kyiv.gp.gov.ua

Із директором культурно-просвітницького центру Дунаєвецької громади посадовець уклав договір на понад мільйон гривень.

На Дунаєвеччині до суду скерували обвинувальний акт стосовно 69-річного директора підприємства, якого звинувачують у підробці документів й привласненні державних коштів. Про це повідомили у Кам'янець-Подільському районному управлінні поліції.

За матеріалами слідства, посадовець компанії, яка надає послуги будівельно-ремонтних робіт, уклав договір із директором культурно-просвітницького центру Дунаєвецької громади на суму понад мільйон гривень. Договір передбачав виконання капітального ремонту будинку культури одного із сіл району.

Розпочавши роботи,підозрюваний підробив декілька офіційних документів, через які безпідставно отримав від замовника частину вказаної у договорі суми. У підроблених документах він вписав інформацію про виконання робіт, яких насправді не виконували.

Нині досудове розслідування завершили. Чоловіка судитимуть за частиною 2 статті 191 (Заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та частиною 1 статті 366 (Складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) Кримінального кодексу України.

Читайте також: COVID-19: на Хмельниччині кількість хворих зменшилась вдвічі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую