ye-logo.v1.2

Погода на завтра – на Хмельниччині буде прохолодно і без істотних опадів

Суспільство 532
Впродовж 2 жовтня переважатиме суха погода
Впродовж 2 жовтня переважатиме суха погода. Фото: автора

Вночі температура по області знизиться до + 2 градусів.

У середу, 2 жовтня, синоптична ситуація на Хмельниччині суттєво не зміниться. Синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду, без істотних опадів.

За прогнозом Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у нічну пору доби температура по області коливатиметься від +2 до +7 градусів. Вдень підвищиться до 11-16 градусів вище нуля. У Хмельницькому нічна температура буде у межах від +4 до +6 градусів. Вдень поділка підійметься до +13 +15. Вітер південно-східний зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

Синоптична карта ресурсу «Ventusky» показує, що 2 жовтня продовж усього дня буде сухо. Лише у східній частині області спостерігатимуться уночі локальні незначні опади. Щодо температурних значень, то удень по області не буде тепліше +14 градусів. Тільки на півдні Хмельниччини, у Кам'янці-Подільському, може показувати на градусниках вдень +16 градусів.

Тим часом на Закарпатті та Прикарпатті на поверхні ґрунту спостерігатимуться заморозки, пише Український гідрометеорологічний центр. Щоправда, вже вдень температурна поділка там підійметься до +17 градусів.

Читайте також: У Кам'янці-Подільському відкрили меморіальну дошку захиснику Руслану Старчуку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую