ye-logo.v1.2

У Хмельницькому на День міста народились четверо немовлят

Суспільство 398
У Хмельницькому на День міста народилися дві дівчинки та два хлопчики
У Хмельницькому на День міста народилися дві дівчинки та два хлопчики. Фото: з facebook.com/symchyshyn

Серед них дві дівчинки та два хлопчики.

У Хмельницькому 28 вересня, на День міста, в міському перинатальному центрі народилися дві дівчинки та два хлопчики.

Як повідомив  Хмельницький міський голова Олександр Симчишини, одразу чотири родини стали щасливішими, бо у них з'явилося поповнення. 

До того ж одна з дівчаток народилась у сім'ї прикордонників Тетяни та Романа Івасенків. Пара разом 2 роки, офіційно подружжям стали цьогоріч, йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

«Це моя перша дитина, перша вагітність та пологи, - зазначає Тетяна Івасенко, мати дівчинки. - Все пройшло чудово. Ми щасливі. Ніколь (так назвали дитину) означає перемога людини. І ми обрали саме таке ім'я, бо надіємось, що перемога в нашій країні настане якнайшвидше».

Тато Ніколь розповідає, що спочатку хотіли хлопчика, але коли побачили в знайомої дівчинку, то мріяли, щоб і в них була донечка.

«Не хотілося відкладати самі важливі речі на потім через війну, - зізнається Тетяна Івасенко. – Але ми маємо надію, що перемога вже скоро настане і всі рідні та близькі будуть поруч. Тому потрібно народжувати наших нащадків, щоб було продовження нашого роду. Чим більше українців – тим ми сильніші».

Традиційно родини, у яких народилися діти на День міста, привітав міський голова та вручив символічні подарунки.

Хмельницький міський голова вручає подарунки жінкам, які на День міста народили немовлят. Фото: з facebook.com/symchyshyn

«На жаль, все менше українців наважуються народжувати у час війни. Кожен хоче, щоби його дитина росла в мирній країні, щоби був поруч батько, щоби можна було спокійно спати вночі без тривог і обстрілів. Але ті, хто народжує зараз - заслуговують поваги! Дякую, що берете на себе відповідальність за майбутнє родини, міста, країни. Дякую, що не боїтеся труднощів. Українців має бути багато!», - зазначив Олександр Симчишин.

Загалом, цьогоріч вже народилися 1 тисяча 328 дітей. Це на 27 менше ніж за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, минулого року, на День міста, в міському перинатальному центрі народилися п'ятеро хлопчиків та троє дівчаток. Серед них – одна двійня.

Читайте також: Погода на завтра – на Хмельниччині буде прохолодно і без істотних опадів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую