ye-logo.v1.2

«У розквіті кризи українську владу передчасно залишив здоровий глузд», -

Політика 1535

Так пожартував під час мітингу на Майдані Незалежності в обласному центрі депутат обласної ради від Партії Регіонів Анатолій Пундик. На пе

Минулої п’ятниці під стінами обласної державної адміністрації зібралося зо дві тисячі людей. Здебільшого, представники районів та деяких підприємств обласного центру під біло-блакитними прапорами. І знову скандували: «Геть!». Цього разу на «смітник історії» та «політичний цвинтар» вимагали викинути нинішню владу.
Мітингуючі згадали негаразди, які спіткали останнім часом усіх нас: зниження заробітної плати, збідніння населення, безробіття, борги із заробітної плати, зростання цін, скорочення обсягів промислового виробництва, а такі галузі, як тваринництво і рослинництво, за висловом виступаючих, «взагалі можна заносити до «Червоної книги». Тому учасники мітингу (такі акції відбулися в усіх обласних центрах країни) прийняли резолюцію, у якій вимагають від влади негайно розробити реалістичну державну програму порятунку національної економіки, внести зміни до бюджету, як гарантію виконання соціальних програм, та підвищити мінімальну заробітну плату та прожитковий мінімум. Інакше опозиція у Верховній Раді блокуватиме роботу парламенту й вимагатиме відставки уряду і дострокових парламентських та президентських виборів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую