ye-logo.v1.2

«Чи вірите ви у щасливе майбутнє України?» –

Політика 3047

запитали ми у відомих на Хмельниччині людей

Іван Рудик, депутат обласної ради: „Я – людина, котра вірить не в майбутнє, а  в реалії життя. Бо щасливе майбутнє ми маємо зробити своїми руками та власним розумом. При цьому важливо врахувати важливу річ, якою нас наділили і Бог, і природа, - наші родючі чорноземи. І саме наколо землі мають бути побудовані й наша ідеологія, і економіка, і наше життя. Якщо ми над цим замислимося та почнемо діяти, усі – починаючи від нині діючого президента - до кожного з нас, то тоді можна говорити про щасливе майбутнє. Якщо нині, наприклад, Об’єднані Арабські Емірати природа нагородила нафтою, то в цій країні на „чорному золоті” побудовано все: і політика, і законодавство, і економіка. Наш народ, так само, аби зменшити негаразди в країні, підвищити рівень економіки, зрештою краще жити, має зосередитися навколо землі. Якщо кожен з нас цього не зрозуміє, то яка може бути мова про щасливе майбутнє? І ми знову станемо на ті ж граблі, на які колись ставали наші предки. Зрештою, українці, маючи за спиною 18 незалежних років, напередодні чергових виборів мають керуватися розумом, а не „вестися” на брехливі обіцянки, кіло гречки чи концерт довгоногих дівиць. Це буде перший крок до щасливого майбутнього”.

Лариса Притуляк, головний акушер-гінеколог області: «Звісно, вірю. Бо, по-перше, наша країна має найкращі природні умови. По-друге, наші люди – світлі, активні, трудолюбиві, невгамовні. Мабуть, тому українці дуже розкидані світом. Вони завжди хотіли жити краще і завжди боролися за краще життя. Тому ми обов’язково досягнемо його. Адже ми пережили ті критичні часи, коли країна була у руїні, а замість грошей нам давали купони. І зараз ми живемо значно краще, ніж тоді. А наші діти ростуть розвинутими, розумними, вони бачать, як живе світ, не відрізані від інформації. І, звісно, зроблять для України більше, ніж ми. Тому, переконана, що на Україну чекає світле майбутнє, і вона буде знаною у всьому світі».






Лев Бірюк, депутат Верховної Ради України: «Щасливе майбутнє – це як приплив в океані. То припливе, то відпливе. Тому я багато разів був щасливим разом із нашою державою. Наприклад, у вересні 1989 року, коли в Києві відбувся перший з’їзд Народного руху України. Понад півтори тисячі людей були щасливими від того, що прийшли на нього. Так само, згадайте, і в 2004 році. Це ж справжня підвалина для майбутнього щастя України. І тоді щасливими були не лише в Києві, а й в Хмельницькому, Кам’янці-Подільському чи Красилові. І ніхто не може сказати, що сьогодні Україна нещаслива. Тому що все пізнається в порівнянні. Я думаю, що прийде колись час, і ми будемо згадувати сьогоднішні дні і будемо казати: «Це ми тоді були щасливими, а зараз, як в  Америці - все відомо від народження до смерті». Тому я хочу, щоб в Україні було справжнє життя. Кажуть: «Майбутнє України - в щасті її народу». А чи можна всіх українців ощасливити? Дві тисячі років Ісус Христос намагається людей зробити щасливими, і, що, люди перестали грішити?! А тепер порівняйте, скільки років нашій державі – вісімнадцять. І ми щось вимагаємо від цієї дитини? Я згадую, коли мені було вісімнадцять… крім помилок нічого ж не робив. Все хотів зробити сам, нікому не вірив тощо. А тому щасливе майбутнє, переконаний, є в кожної держави. І ми нині реформуємося до кращого майбут- нього України».


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую