ye-logo.v1.2

Спікер Володимир Литвин та лідер Партії регіонів Віктор Янукович відвідали Хмельниччину

Політика 1403

Обидва політики хоч обрали для візиту один і той же день, втім, зустрічалися з подолянами нарізно

Кілька тисяч подолян зібралися біля обласної філармонії, аби побачити лідера Партії регіонів. Бабуся з палицею в одній руці та квітами – в іншій більше півгодини чекала біля входу, аби вручити своєму кумиру букет.  Тим часом лідер регіоналів знайомився з  хмельницьким  речовим ринком. А перед зустріччю з людьми поклав квіти та вклонився пам’ятнику Богдану Хмельницькому. Біля філармонії Віктора Януковича зустрічали піснями, квітами, оплесками та вигуками: «Красавєц наш». Щоправда, Віктор Федорович говорив лише українською. Розповідав про… мрії, які запалили в людських душах  «помаранчеві», та зазначив, що вони «годували» людей лише мріями. «Однак, наодинці з обіцянками жити не можна, - каже Віктор Федорович. – Потрібно жити реальним життям. Мріяти потрібно, але потрібно, щоб ті мрії збувалися. Моя мрія – щоб уся Україна
об’єдналася, щоб народ жив однією родиною». І втілювати ці мрії, на переконання лідера регіоналів, мають нові політики. Після невеликого виступу Віктор Федорович зайшов у приміщення, куди за запрошеннями пускали тільки «своїх». Однак, люди не поспішали розходитися в надії ще раз побачити улюбленця. Приміщення ж філармонії було заповнене вщерть «партійцями» з обласного центру та районів. Свого лідера вони зустрічали стоячи, а кільком новим членам партії пощастило отримати партквитки з рук лідера.
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин в рамках робочого візиту відвідав Хмельницький національний університет та зустрівся зі студентами й викладачами вузу. Під час зустрічі, звісно ж, говорили про нинішню ситуацію у світі та країні. Того ж дня пан Литвин відвідав Дунаївці та Кам’янець-По-дільський. На зустрічі з журналістами спікер намагався привернути увагу громадськості до проблемних питань парламентського і загальнополітичного життя. «Нині існує загроза безпеці України, – впевнений пан Литвин. – А тому можновладці мають усвідомити, що доборолися до самого краю. І зупинитися! Спільно визначити, що слід робити, хто це робитиме, і які дії чинити, щоб мати ефективний результат».
Доки високопосадовці їздили обласним центром, звичайним мешканцям було  непросто «пробратися» вулицями обласного центру: на кожному перехресті – патрулі даішників, на дорогах – затори.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую