ye-logo.v1.2

Казначейство – причина майбутньої катастрофи

Політика 3821

Принаймні, так заявляє «Батьківщина», яка організувала пікет під стінами установи.

Чи то холодне бабине літо, чи інші причини, але обурюватися роботою Управління Державної казначейської служби у Хмельницькій області, прийшли двадцять з «хвостиком» осіб. В основному це були активісти Хмельницької обласної та міської партійних організацій ВО «Батьківщина» та окремі депутати. 
Головним пікетувальником виступив виконуючий обов’язки голови Хмельницької обласної партійної організації Валерій Лесков.
«До таких дій нас спонукала ситуація, що склалася з проходженням бюджетних коштів по казначейських рахунках: у містах та районах Хмельниччини утворилася багатомільйонна заборгованість за вже надані послуги і товари, підрядники припиняють виконання ремонтних чи будівельних робіт, а медичні заклади не можуть придбати ліки – заявив Валерій Олександрович.
За його словами, борг, який накопичився по місту Хмельницькому, становить 27 155 628 грн., а по області – 79 053 629 грн.
У зверненні, яке після пікетування опозиціонери доправили до управлінь Державної казначейської служби, наголошується, що така тенденція має вкрай загрозливі перспективи.
«Якщо найближчим часом платіжки місцевих бюджетів не будуть оплачені, то на населені пункти області чекає катастрофа: працівники комунальних закладів залишаться без зарплат, буде припинено теплопостачання та освітлення дитячих садочків, шкіл, лікарень», – йдеться у зверненні.
 

Коментарі:

Анатолій Олексійович 10.10.2013 17:10

якщо це пікет, то казначейство тільки посміялося. 36 000 членів в списку і 20 людей на пікет. Це сором і ганьба! Не смішіть людей, займайтеся ділом.

argen 10.10.2013 16:52

"20 з лишком осіб" - це рівно 20 + мітингуючий (на фото можна порахувати)+ 3-4 депутати міської та обласної ради, які оформили собі такий супровід :) І сміх, і гріх, як говориться. Але не про "мітинг" :). Зараз всі чомусь звинувачують у всіх бідах казначейство, яке є тільки виконавцем рішень уряду (зокрема міністерства фінансів, у чиєму підпорядкуванні і знаходиться казначейство). Скільки грошей з Києва в казначейство "кинули" , стільки казначейство і розкинуло по розпорядникам. Так що ці питання мають вирішуватись на вищому рівні, ніж рівень територіальних відділеннь казначейства.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую