ye-logo.v1.2

Жінку, яка нібито вибила двері у приміщенні обласної адміністрації, заарештували

Політика 3035

Про це кореспондентам газети «Є» телефоном повідомила Надія Кнець, голова профспілки малого та середнього бізнесу.

 «Я зараз (четвер, 18 листопада, близько 15 години – авт.) сиджу в кабінеті начальника міліції Хмельницького міського УМВС. Жінку, яка вибила двері у приміщення обласної адміністрації допитують». Пані Тетяна, яка нібито вибила двері вагою до сотні кілограмів – підприємець, мати чотирьохрічної дитини. За словами пані Надії, зранку Тетяну забрали з офісу і навіть не сказали, куди везуть.
З адвокатом Тетяни, Лідією Петрівною вдалося зв’язатися о 16 годині коли вона саме перебувала в кабінеті слідчого. «Поки що Тетяну затримують, про інше говорити рано» – сказала адвокат.
Надія Кнець каже, що не схвалює такого вчинку (пошкодження майна – авт.), адже напередодні була домовленість, що акції проходитимуть мирно, без порушень та інцидентів. «Але ж не садити за таке до в’язниці!» – обурюється вона.
«Стосовно мене, – каже пані Надія – то люди, які мають стосунок до суду, сказали, що у мене знайдуть наркотики і рішення суду про це вже є. Але цю інформацію вже знають ЗМІ і понад двісті людей, тому я думаю, що це вже не будуть наркотики. Можливо, буде щось інше, наприклад, зброя».
Подейкують, що таку ж кримінальну справу стосовно виламаних дверей порушили і проти Ігора Сабія, лідера Хмельницької обласної організації ВО «Свобода». Однак зв’язатися з ним поки що не вдалося – його телефон постійно дає гудок «зайнято».

Коментарі:

Angelina 22.11.2010 08:45

сі, новина про затримання була розміщена 18 листопада, в той день, коли це сталося, а про звільнення - наступного дня, 19 листопада. http://ye.ua/news/news_2495.html

Читатель 19.11.2010 22:12

Ирина,я не придираюсь, просто там была неточность. И думаю, что то, что я покзал только плюс для журналиста. Спасибо, автору, что он это осознал - уважуха!

сі 19.11.2010 20:43

Поряд (в другій колонці) та на інших сайтах уже написано що жінку звільнили. Чому головна ваша новина, що ще заарештувати?

Ирина 19.11.2010 20:34

читатель, не придирайтесь к словам. для людей главное информация, а такую информацию, как подает газета,в данном случае сайт, не каждый напишет, так что "сидите и не пишите".

Angelina 19.11.2010 08:48

Читатель, дякую, що уважно читаєте... так, справді не конкретно. Тетяну забрали з офісу, де вона працює.

читатель 18.11.2010 19:28

"За словами пані Надії, зранку Тетяну забрали з офісу і навіть не сказали, куди везуть". А що за офіс??? звідки її забрали?))) З офісу Кнец? А можи Свободи? Дужек цікаво!!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую