ye-logo.v1.2

Юлія Тимошенко має стати єдиним кандидатом від демократів

Політика 1284

Так вважає інтелігенція нашої області

У вівторок, 6 жовтня, більше сотні представників інтелігенції області з’їхалися на зібрання до актової зали Хмельницького навчального комбінату. Мета – обговорення та ухвалення звернення до лідерів політичних демократичних сил області про висунення єдиного кандидата. Напередодні провели опитування і визначили лідера, яким стала прем’єр-міністр країни Юлія Тимошенко. Саме її кандидатуру представники інтелігенції планують висунути єдиним кандидатом від демократичних сил. Свої думки висловили освітяни, медики, юристи, працівники культури.
«Такого безладу в законодавстві, який існує зараз, я ще не бачив, – каже Ігор Козубець, голова Спілки юристів України в Хмельницькій області. – Наші закони не піддаються ніякій логіці. Про це давно говорять усі юристи України на різноманітних зібраннях, тому нам потрібен сильний лідер, який здатен навести лад в країні. Юлія Тимошенко – вольова і розумна жінка, яка заслуговує очолити Україну».
«Президент має бути таким, щоб нам не було за нього соромно, і щоб у нього не кидали яйцями, як колись в Івано-Франківську, – ділиться думками Василь Кравчук, письменник, член Спілки письменників України. – Я вважаю, що Юлія Тимошенко – залізна леді України, яка відстоюватиме її інтереси».
Після обговорення звернення усі, хто зібрався, одноголосно проголосували «за».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую