ye-logo.v1.2

З жовтня «Укрзалізниця» годуватиме своїх пасажирів

Політика 1105

Правда, тільки у купейних вагонах та «СВ»

Тепер при покупці квитків на потяги пасажирам пропонуватимуть придбати «квиток зі сніданком (вечерею) на додачу». Такий експеримент, який було вдало розпочато ще у квітні цього року у потязі №5/6 Київ-Москва (Південно-Західної залізниці), вирішила продовжити «Укрзалізниця». Набір ланч-боксу цього напрямку складався з булочки, сирокопченої ковбаси, сиру, плавленого сирку, шоколадки, батончика та ін., а в «СВ» доповнювався баликом. Всі продукти, окрім булочки, у вакуумній упаковці. Ціна такого набору – 35 гривень у купе та 45 – у «СВ». А от Південна залізниця пропонує своїм пасажирам ще й гарячу їжу. Наприклад, набір їхнього ланч-боксу міститиме: солянку, котлету, варену картоплю, салат, батон (для купе), а в «СВ» асортимент буде ще більшим.
Звичайно, купувати квиток з обідом чи ні, вирішуватиме пасажир, та й на весь потяг буде тільки один «експериментальний» вагон.
На Південно-Західній залізниці поїсти можна в таких поїздах: №3/4, 5/6 Київ-Москва; №101/102 Київ-Херсон; №27/28 Київ-Севастополь; №11/12 Київ-Сімферополь; №81/82 Київ-Ужгород.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую