FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Податкова провела обшук громадської приймальні «ударівця» Олександра Корнійчука

Фото: з архіву.

Та офісу підприємства, яке очолює голова Кам’янець-Подільської районної організації «УДАРу» Василь Ковальчук.

«Податкова міліція увірвалася до приміщення моєї громадської приймальні у Кам’янець-Подільському. Будь-які коментарі від співробітників громадської приймальні та офісу підприємства, які знаходяться в одному приміщенні, про незаконність таких дій податкова міліція проігнорувала, посилаючись на невідоме кримінальне провадження, відкрите нібито днем раніше», - розповів народний депутат від фракції «УДАР» Олександр Корнійчук.

За словами нардепа, міліція вилучила документи, які стосуються прийому громадян народним депутатом, а також фінансову документацію підприємства, яке очолює голова кам’янець-подільського «УДАРу», - повідомляє прес-служба «ударівців».

«Влада Хмельниччини почала масований тиск на депутатів-опозиціонер та голів районних організацій. З вересня минулого року підприємство Василя Ковальчука податкова перевіряла вже 15 разів, також з масовими перевірками тут побували «Держгірпромнагляд», обласний та міський «Енергонагляд» та ще з десяток перевірок інших інстанцій. А нещодавно почалися прямі погрози з вимогою продати підприємство невідомим особам», - зазначив Олександр Корнійчук.

В партії «УДАР» заявляють, що звертатимуться до прокуратури з вимогою перевірити законність дій правоохоронців і припинити тиск на опозиційних депутатів та представників місцевих осередків партії.