ye-logo.v1.2

Олег Ляшко у Хмельницькому пригрозив Путіну вилами (ФОТО, ВІДЕО)

Політика 5947

Лідер Радикальної партії перед виборами завітав у Хмельницький.

У середу, 21 травня, ще один кандидат у Президенти України ареною для спілкування із хмельничанами обрав майданчик поблизу кінотеатру ім. Шевченка. Близько сорока хвилин Олег Ляшко виступав зі сцени, а потім власноруч роздавав листівки та календарі.

Основними тезами виступу претендента на крісло очільника держави стали теми Криму, пониження пенсійного віку, омолодження кадрів, здешевлення кредитів. Пообіцяв Олег Ляшко і «вивести олігархів як клас».

«У вересні потрібно провести парламентські вибори. Ми змінимо систему виборів та чисельність депутатів до 200 чоловік, - обіцяв кандидат у президенти. – Нічого їм там дармоїдам сидіти. Забороню обиратися до Верховної Ради пенсіонерам, бо сидять як пеньки і мохом обростають, а виходять лише ногами вперед на кладовище. На вилах виносити пенсіонерів з Верховної Ради, а приводити молодь.»

Олег Ляшко виступив за єдину Україну, без федералізації, хоча наголосив, що потрібна децентралізація влади. Поділився думками народний депутат щодо проблеми сепаратизму на Сході України: «З тими, хто проливає кров та сльози українського народу, у мене розмова коротка: або в тюрму на 15 років, або на кладовище».

За підтримку заколотників та посягання на Україну кандидат у президенти пригрозив Володимиру Путіну вилами та назвав того ведмедем із ядерною дубинкою.

«Ми маємо воювати за кожний метр української землі, за кожну хату, за кожне село. Бо, якщо російських диверсантів і терористів не зупинимо на Донбасі, то вони дійдуть до Києва, Хмельницького, Львова і буде нова Берлінська стіна та розділ Європи. Путін бере по праву сильного. Він ведмідь із ядерною дубинкою, тому що хоче, те і робить», - попередив Олег Ляшко.

Від хмельничан народний депутат, окрім схвальних вигуків та оплесків, у подарунок також отримав власний портрет та козацьку шаблю.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую