ye-logo.v1.2

Що не сподобалося в діях кандидатів у Президенти України

Політика 1352

Попри ті та інші проблеми, з якими ми стикаємося щодня, в Україні продовжує тривати передвиборча кампанія. І чим ближче до 17 січня, коли обиратимемо Президента України, тим частіше кандидати закликатимуть голосувати за них, обіцяючи різноманітні блага для народу. А що ж нині? Ми запитали у відомих подолян про те, що їм не сподобалося в останніх діях кандидатів на пост Президента України.

Іван Рудик, депутат обласної ради:
«Ну ви подивіться, до чого дожився діючий Президент Віктор Ющенко. Аж сам висунувся в кандидати в рідній Хорунжівці. А де «Народний Союз «Наша Україна»? У нас в облраді он яка маленька фракція УНП, і то маємо свого висуванця у Президенти! А тут така велика партія… Ще мені здається, що йому треба придивитися до роботи свого Секретаріату. Бо, думаю, це аморально ставити на посаду губернатора Івана Гавчука, проти котрого, нехай і давно, нехай і закрили, але порушували справу по контрабанді автомобілів».






Володимир Співачук, депутат Хмельницької обласної ради:
«Всі кандидати ще не дуже активні. Однак, мені не подобається те, що Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, яка є кандидатом у Президенти, перебрала на себе функції міністра охорони здоров’я та міністра з надзвичайних ситуацій. І, відповідно, дуже активно «світиться» на всіх телеканалах».
Віктор Вікарчук, депутат Хмельницької міської ради:
«Політики вирішили порекламуватися на епідемії, яка нині є в Україні. І за це хтось має нести відповідальність. Всі кандидати в Президенти, чомусь, підтримали цей процес, який хтось затіяв. І саме людина, яка перша заполітизувала епідемію, має понести покарання. Минулого року вдвічі більше людей померло і ніхто про це не казав. А зараз на цьому намагаються побудувати передвиборчу кампанію. Але ж люди не дурні та мають розібратися в ситуації».

Людмила Борисова, селищний голова Летичева:

«Найжахливіше, що кандидати в своїй агітації використовують ті біди, які є в Україні. А мали б консолідуватися та вирішувати питання, якось вплинути на парламент, щоб прийняв нормальні рішення. Однак на всіх бідах у нас роблять піар. Я останнім часом не дивлюся передвиборчої агітації, тому що мені потрібно працювати! Мені сподобався виступ Президента Білорусі Олександра Лукашенка, який заявив: «прокукурікали, прохрюкаємо, потім пром’явкаємо і все. А робити хто буде? Працюйте!». І нехай наші лідери беруть з нього приклад, тоді й в Україні буде все добре».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую