ye-logo.v1.2

Як хмельницькі нардепи голосували за зняття недоторканності з Олександра Онищенка

Політика 2745
Онищенка вже немає в Україні - заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький
Онищенка вже немає в Україні - заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький. Фото: pravda.com.ua

Верховна Рада України більшістю голосів надала згоду на на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Онищенка.

Парламент підтримав подання Генерального прокурора України Юрія Луценка трьома голосуваннями щодо народного обранця Олександра Онищенка.

В усіх трьох голосуваннях (про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, про надання згоди на затримання, про надання згоди на арешт), усі восьмеро нардепів від Хмельниччини проголосували однаково. Представники «Блоку Петра Порошенка» Роман Мацола, Сергій Мельник, Володимир Мельниченко та Андрій Шинькович тричі натиснули кнопку «за». Також «за» голосувала і Олександр Ксенжук з «Народного фронту».

А ось двоє нардепів – позафракційний Олександр Герега та Віктор Бондар із «Відродження» були відсутні під час голосування. Сергій Лабазюк з «Волі народу» натиснув кнопку «утримався» в усіх голосуваннях, які стосувалися його колеги по депутатській групі.

Нагадаємо, Олександра Онищенка підозрюють в організації злочинного угруповання. За попередніми даними слідства, в результаті викритої газової схеми, організованої начебто нардепом Онищенком, державі було завдано приблизно три мільярди гривень збитків. Сам Онищенко заперечує всі звинувачення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую