ye-logo.v1.2

Депутат Василь Кравчук у лікарні (відео бійки та госпіталізації)

Політика 5618
Василь Кравчук, народний депутат України, голова Хмельницької обласної організації ВО "Батьківщина"
Василь Кравчук, народний депутат України, голова Хмельницької обласної організації ВО "Батьківщина". Фото: з архіву

Сталося це після бійки, яка сьогодні виникла в Верховній Раді України

Як заявив нардеп від «БЮТ» Володимир Бондаренко в інтерв’ю «5 каналу», народний депутат України Василь Кравчук, голова Хмельницької обласної організації ВО «Батьківщина», разом із ним та ще декількома однопартійцями отримали травми, після того, як до зали Верховної Ради увірвалися обранці від Партії регіонів. «Я сиджу в перев’язочній у Феофанії і мені накладають гіпс, - сказав Бондаренко. – Тут же і Волинець. Знаю, що Василя Кравчука та ще двох депутатів теж везуть у лікарню». Нагадаємо, що сьогодні у парламенті приблизно о 19.15 сталася бійка між «регіоналами» і «бютівцями», які зранку блокували президію, трибуну і урядову ложу парламенту. Депутати від ПР увірвалися в президію, побилися з депутатами від «БЮТ» і відтіснили їх у сесійну залу.

Пропонуємо переглянути відео бійки телеканалу "СТБ", на якому добре видно, як завдаються удари Василю Кравчуку:

 


Ще одне відео, на якому видно, як швидка приїхала за Василем Кравчуком. Його лікарі винесли з Верховної Ради на носилках. Депутат постійно тримав руку притиснутою до голови:

 

 

Коментарі:

Я 17.12.2010 09:14

Придурки... обидві сторони. Інших слів немає. Такими методами тільки хлопчаки в пісочниці виясняють чия машинка, а не депутати вирішують долю країни. ВСІ ОДНАКОВІ!!!

ser 17.12.2010 08:34

Роздати депутатам перед входом у ВР пістолети, і нехай перестріляють один одного. Тоді одразу ж вибори провести. Бо це ГАНЬБА. Мені соромно жити в такій країні

АСТРА 17.12.2010 02:44

зверніть увагу на відео - депутат-регіонал бється як на разборках уркаганів, бьє ззаду по голові!

Хмельничанин 16.12.2010 22:31

ужассс... шо творят. Если б президент у нас был нормальный, сразу б указ о роспуске парламента, а своих "регЫАнАлов" - в СИЗО. Видно, что Кравчуку не плохо перепало, по почках отхватил, да и лицо "почистили". ПОЗОР ПАРТИИ РЕГИОНОВ!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую