FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Сьогодні на Хмельниччину приїде прем’єр Гройсман

Востаннє Володимир Гройсман відвідував Хмельниччину 31 травня. Фото: з архіву

Він відвідає Кам’янець-Подільський.

Ще вчора прес-служби Кабінету Міністрів України та Хмельницької облдержадміністрації анонсували сьогоднішній візит Володимира Гройсмана. Утім, куди саме завітає Володимир Борисович – не повідомили.

Утім, за нашими даними, прем’єр-міністр України відвідає Кам’янець-Подільський. Спочатку він зупиниться на так званому «тещиному язиці», де триває капітальний ремонт. Зокрема, розширюють проїзну частини до 16 метрів ще однією смугою. Спустившись «подільським серпантином», Володимир Гройсман може оглянути і капремонт мосту через річку Мукша. Цей міст є частиною аварійно-небезпечної ділянки автодороги. Міст також мають розширити. 

У Кам’янці-Подільському, за попередньою інформацією, прем’єр зустрінеться з місцевою владою. Не виключено, що потім відвідає і Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, який 22 жовтня відзначить свій 100 річний ювілей. А також завітає на біотеплоелектростанцію, яку відкрили в липні.

Нагадаємо, востаннє Володимир Гройсман був на Хмельниччині 31 травня. Тоді він оглянув ремонт дороги в Хмельницькому районі.