ye-logo.v1.2

Найбільш цифровий кандидат. "ВОЛЯ" висунула Дерев'янка в президенти На правах реклами

Політика 2179
Фото: Дерев'янко іде в президенти з чітким планом дій.

На XVIІ Позачерговому З’їзді партії "ВОЛЯ" Юрія Дерев'янка висунули у кандидати в Президенти України.

Мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок - у владу, орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, збереження довкілля та захист тварин - з такими ідеями на XVIІ Позачерговому З’їзді партії "ВОЛЯ" висунули Юрія Дерев‘янка у кандидати в Президенти України. У заході взяли участь 1100 осіб з усієї України.

Голосування відбувалось за допомогою електронної системи. Перед цим на сцені з’явилась голограма Юрія Дерев’янка, яка повідомила: «Мені наснився Стів Джобс, який мені сказав: Ти маєш піти, зайти у кожен їхній смартфон, отримати лайк і ви усі переможете. Дай людям цифрову державу! Хай люди живуть вільно!».

«Потрібно дати людям нові можливості - використати цифрові технології - зайти в кожен смартфон, розірвати монополію телеканалів, об'єднатися, отримати перемогу. І тоді спільними зусиллями ми зможемо поставити країну на ноги», - переконаний кандидат в Президенти.

Дерев’янко іде в Президенти з чітким планом дій, як зруйнувати чинну олігархічну систему і швидко замінити новою: забрати в олігархів монополію на економіку, ЗМІ, формування влади, політику, та дати людям НОВІ МОЖЛИВОСТІ.

Він заявив, що має економічну програму - неоекономіку, стратегію перемоги у війні та повернення територій, а також чіткий механізм контролю влади людьми.

Дерев’янко заявляє, що зруйнувати монополію олігархічних кланів можливо за допомогою механізму формування і контролю влади через елементи ПРЯМОЇ ДЕМОКРАТІЇ. «Система виборів має бути побудована за відкритими партійними списками з забороною телевізійної та бордової політичної реклами, відміною мажоритарки», - заявив Дерев’янко. Він підкреслив необхідність увалити закон про ІМПІЧМЕНТ президента, який вже давно зареєстрував в парламенті, а також дати людям право ВІДКЛИКАТИ будь-якого високопосадовця.

Дерев’янко має і план відновлення справедливості в судах. «Будь-який суддя автоматично звільняється з посади, якщо двічі на рік ЄСПЛ скасовує його рішення.

Юрій Дерев’янко та партія «ВОЛЯ» пропонують створити нові можливості для жінок, які бачать себе у владі та на державних посадах. «50% жінок буде на всіх рівнях влади. І партія ВОЛЯ вже цей принцип сповідує у своїй роботі», - підкреслив він.

Юрій Дерев’янко переконаний, що держава має бути не «сакральним божеством», а сервісом.
«Держава-сервіс починається з цифрової держави, коли є безкоштовний високоякісний Інтернет у кожному куточку України. Людина зможе отримати будь-які сервіси через смартфон чи комп'ютер без черг, корупції та приниження з боку чиновників через свій електронний кабінет», - заявив Дерев’янко.

Він також пропонує запровадити систему екологічного моніторингу. «Безпечне екологічне довкілля - це здоров'я людини. Захистити екологію - це наш обов'язок перед нашими дітьми», - сказав кандидат на пост Президента.

Окрім того Дерев’янко зауважив, що завжди відстоював і буде відстоювати гуманне ставлення до тварин. «Ми захищали - захищаємо і будемо захищати їх від жорстокого поводження з ними. Дуже часто наші чотирилапі друзі є фактично членами наших сімей», - сказав політик.

Нагадаємо, Юрій Дерев’янко прийняв рішення вийти з політичного партнерства з Михайлом Саакашвілі.19 обласних команд РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі та 90% депутатів місцевих рад прийняли рішення про вихід з партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі". Політична партія «ВОЛЯ» визначилась зі стратегією перемоги на виборах, а один з її лідерів, народний депутат Юрій Дерев’янко заявив про мету - вийти в другий тур президентських виборів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую